2011

Nu prea cred in "anul nou".. ca expresie. Adica nu cred ca "a trecut un an si gata de acum e alt an e altceva si o sa fie bine". O panarama. Doar intr-o seara nu se schimba nimic cu nimic... sunt acelasi de "anul trecut". Adica nu cred in "anul nou".
Totusi a venit, macar dpdv calendaristic, un alt an. Asta inseamna ca toata lumea isi propune ceva pentru noul an. Eu nu. eu cand imi propun ceva nu imi propun pe ani ci imi propun pentru perioade scurte sau lungi sau medii dar nu in fuctie de ani calendaristici. Acum eu aveam ceva ganduri pentru viitoul apropiat.. si pentru cel mediu. Din pacate nu imi mai vine sa fac nimic. Nu mai fac show pe 14 februarie cum mi-am propus. Nu cred ca merita sa muncesc atat si nu prea am satisfactii. Cel putin nu le simt acum. SIncer nu cred ca merita at all sa mai fac ceva la Buhusi. Chiar nu vreau sa mai fac nimic aici dpdv artistic. Lor le place de mine cand sunt un "mediocru idiot" si asta le dau. Nu mai vreau nimic altceva. Daca am unde dormi, un net si 5 covrigi pe zi e ok aici!
Apoi ma gandeam sa pun o piesa de teatru pana pe 30 aprilie dar deocamdata nu vreau sa o mai fac... mi se pare prea scurta si ca nu merita efortul. Sincer nici nu am un spatiu in care sa fac astea. Chiar nu am un spatiu de repetitii unde sa ma duc zilnic 4-5 ore sa repet. Am fost la Culai o saptamana dar nu mai pot abuza de bunavointa omului. Nush dar acum sincer nu vreau sa mai fac nimic. Nu vreau sa mai muncesc si nu pentru ca sunt puturos ci pentru ca simt ca nu exista satisfactii... sincer cred ca muncim ca animalele... muncim ca sa traim.. muncim pentru o shaorma si atat fara nicio satisfactie sau prea putine...
Vroiam sa strang bani de un alt sax. Mi-a trecut si asta. nu mai vreau nici asta. Chiar cred ca noi, ca oameni, muncim degeaba, ne amagim cu "chestii" materiale, sau ne imbatam cu imagini din natura, sau facem cacaturi puerile totul ca sa ne mintim ca merita sa... facem orice... sa muncim.. sa traim....

Comentarii

Anonim a spus…
stefan,eu zic k exagerezi un pic.adica de ce nu merita „at all” sa mai faci ceva la buhusi????ce,nu a apreciat lumea ca l-ai aduc pe DOD cumparand bilet??? nu te-a apreciat lumea pentru ce ai facut la amadeus? la faza asta ne-ai cam jicnit
SteFUN a spus…
am multumit de mai multe ori pentru suport si pentru ca lumea a venit la spectacole DAR cand aud ca "lumea a venit din bun simt... a aplaudat ca te cunostea"... daca ai fi in locul meu sa vezi cum suna asta dupa ce am muncit atat pentru cele 2 evenimente... SUNA ORIBIL! si mi-e lehamite sa mai fac ceva sa iau iarasi injuraturi sa fiu facut hot si multe altele... la Buhusi eu trebuie sa ma justific in fata oricaruia... e oribil ca eu dupa ce muncesc atat pentru un show sa vina lumea si sa ma justific de ce castig bani.. asta e meseria mea si gata.. o sa trehuiasca sa mai treaca o luna sa ma calmez si apoi o sa fac show-uri dar NU la Buhusi.. oriunde in alta parte dar NU la Buhusi... Sunt multi care merita dar la fel de multi care nu merita si nu pot sa selectez eu cine imi vine la spectacole... ca apoi sa imi scoata ochii ca mi-a platit bilet...
pune-te in locul meu si judeca tu... te rog...:)
Anonim a spus…
”lor le place de mie cand sunt un mediocru idiot”......asa sa fie? care ” lor ”? oamenii care au venit la amadeus si la DOD? sau oamenii care nu au venit pentru ca sigur nu au bani ( ca asa e in buhusi,SARACIE-si nu e vina oamenilor). in cazul in care te referi la a 2 a categorie,sa stii k a fi om simplu,nu inseamna a fi MEDIOCRU.
nu inteleg de ce esti asa suparat in articolul asta k doar a fost ok la ambele tale activitati. numai bine!
Anonim a spus…
eu nu as crede ca la DOD au venit 500 de oameni din „bun simt”. si la amadeus sincer nu cred k se pune problema k au aplaudat oamenii pt k te cunosteau. doar din rautate daca a zis cineva asta. si oameni de astia care vorbesc aiurea sunt peste tot, nu numai la buhusi, stii doar. si pentru astia nu trebuie sa ii bagi pe toti in aceeasi oala,nu?
SteFUN a spus…
cand spun mediocru idiot .. inseamna ca tre sa fiu un buhusean care nu face nimic iesit din comun ca sa nu fiu barfit. Cum faci ceva in Buhusi cum esti barfit, cum orice pas al tau este comentat analizat si.. la fina.. aud "nu e bine cum ai facut"....
imagineaza-ti cum ar fi sa fii in locul meu. Ce am facut eu nu tine de cati bani am sau cati bani au buhusenii. Ba mai mult, la DOD am pus 10 lei sa vina ORICINE... la Amadeus a fost 150 ce mie mi se parea un pret ok pentru zona medie din Buhusi, crezand ca nu pot spune glume cu soprana NicolescO la oricine... se pare ca am avut dreptate si glumele mele nu trebuie sa apara la Buhusi.
Crede-ma ca daca ai fii in locul meu sa fi auzit ce am auzit eu ce mi-o iau zilnic pt ambele evenimente...
SteFUN a spus…
la DOD e clar ca au venit cei ce l-au placut pe el.. ma refeream la Amadeus ca cica au venit asa.. ca ma cunosteau,,, uite eu stiu toate glumele de la Tiron dar aplaud la final la el pentru ca aprecuiez ce face.. in sensul asta
Anonim a spus…
niciodata nu poti multumi pe toata lumea!
SteFUN a spus…
asa este.. dar e altceva cand faci un spectacol in alta parte.. aplauda lumea, rade si pleci multumit. Dar aici aplauda lumea si apoi stau zi de zi cu ei langa mine si imi scot ochii pt fiecare chichita de la show... e oribil si chiar nu vreau sa mai fac nimic la Buhusi.. sper sa ma tina naravul pentru ca. la cum ma simt acum, chiar e naspa...
Anonim a spus…
Ai un psihic labil! Durea-te-ar undeva de ce zice lumea! Stii vorba aia: "Gura lumii numai pamantul o astupa". E asa usor sa critici ceva ce tu nu poti face...e simplu sa carcotesti! Eu nu am cumparat bilet din obligatie, nu am aplaudat de complezenta...nu am facut nimic din ce nu mi-ar fi placut sa fac. Daca altii au venit din obligatie sunt niste tampiti. Inseamna ca vointa celor din jur e mai puternica decat a lor. In cazul asta, sunt niste oameni manipulabili, deci parerea lor oricum nu conteaza.
Atunci cand vocea launtrica e mai puternica decat gura lumii, ai devenit stapanul vietii tale. Daca tu te cramponezi mereu de ce zice lumea inseamna ca altii iti dicteaza tie ce sa simti si sa gandesti. Gata cu articole de astea, parca nici nu-s scrise de tine... Sa faci exact ce vrei tu, nu ce vor altii!!!
Irina Dan a spus…
Definitiile apartin celor care definesc, nu celor care sunt definiti. Fii tu insuti si daca faci ceva, fa ca sa-ti faca tie placere, nu altora. In felul in care ai ajuns sa gandesti se vede influenta Buhusiului, un loc unde ajungi sa te plafonezi si sa nu-ti doresti decat sa fii lasat in pace. Ti-am mai spus de un milion de ori: ia-te si du-te intr-un oras mare, unde exista oportunitati, competitie, unde poti deveni mai bun. Daca preferi sa stai in Buhusi si sa te plangi, inseamna ca iti meriti soarta. Talentul este egal cu zero fara ambitie si tarie de caracter.
Anonim a spus…
Irina are mare dreptate! Fugi si nu te mai uita in urma!!!
Anonim a spus…
Auzi...mai lasa-ma si cu prietenii aia ai tai! Juma din ei n-au realizat mare lucru in viata si cealalta jumate nici n-a incercat vreodata. Nu ei trebuie sa fie reperul tau. Criteriile, TU le stabilesti! PUNCT.
Goanga a spus…
ma spart asta cu com. lui... deasupra mea...nu da vina pe prieteni lui ca dai degeaba...
Irina are mare dreptate... orasul ala plafoneaza lumea... moshu, lasa lumea sa vb, ca asta e rostul ei... si vino cu picioarele pe pamant ...(si sterge porcaria asta de articol)... numai bine.
SteFUN a spus…
lasa nenea Goanga ca articolul e bun ca sa vad peste 10 ani cum am evoluat sau involuat in timp.. e bun de pus acolo.. la arhiva sa ma vad in timp cat de prost am fost:))
ti pup si eu si Dinu:)))))
dar mai mult Dinu:))
Anonim a spus…
Mai Goanga, da-te deoparte, ca nu vreau sa calcam in cioburi. N-a dat nimeni vina pe prieteni, insa convingerea mea este ca unele comentarii vin chiar din partea prietenilor...ca nu te opreste lumea pe strada sa te injecteze. Si am spus foarte clar "aia", adik o anumita categorie. Daca te-ai simtit vizat, imi pare rau, deja e o problema personala...none of my f...business!
Goanga a spus…
deci, " nu era treaba ta" sa i caracterizezi prieteni...:)))...dupa cum ai scris...sa intzeleg ca esti o tipa ;) ... numai bine.
manson a spus…
a fi perfectionist poate fi si calitate, dar si blestem. Dus la extrem, perfectionismul ne poate umbri viata. Fiind in permanenta nemultumiti de ceea ce am obtinut, nu vom face decat sa uitam sa ne traim viata (am copiato si eu de undeva :)
mada a spus…
ai copiat-o dar ai zis bine:)
SteFUN a spus…
mason ma uimesti frate... prea tare...:*
Anonim a spus…
Goanga, ai inceput cu "deci". Numai bine si tie! Eu zic sa ne oprim aici. Piua! :P
Goanga a spus…
ok
Anonim a spus…
Felicitari pentru ce ai facut la Amadeus! eu zic ca a fost prea mult pentru Buhusi ... te-ai zbatut si acu esti criticat ...ti-ai ales o meserie grea, banuiesc ca e placuta pentru tine, dar nu in acest caz.

Esti un actor bun, dar sfatul meu nu te baga in politica.

Apropo cum a fost la schi?

Mult noroc!
Lucian2050 a spus…
Daca in actorie e greu poti sa optezi pentru a doua "meserie-bratara de aur" si anume PROFESOR DE GOEGRAFIE!!!
Copii de asteapta sa le deslusesti ravenele!
Carmen a spus…
Ai fost un copil talentat si esti un tanar si mai talentat !!!
Imi pare rau ca nu am stiut ca faci asa ceva si la Buhusi ca as fi venit cu mare drag.
Poate pe viitor... Buhusi sau Bucuresti:)
Carmen a spus…
Ai fost un copil talentat si esti un tanar si mai talentat !!!
Imi pare rau ca nu am stiut ca faci asa ceva si la Buhusi ca as fi venit cu mare drag.
Poate pe viitor... Buhusi sau Bucuresti:)
Gabi a spus…
Cei care au comentat sunt persoane inculte[nu ma intereseaza pe cine insult]. Tu ai incercat sa mai culturalizezi putin orasul asta care duhneste a manele si prostie. Se stie din ce categorie fac parte cei care vorbesc in plus. La Amadeus nu am reusit sa ajung desi as fi vrut, iar la DOD a fost absolut superb. Si sunt sigura ca au fost si persoane care au venit "de amorul artei", nu doar pentru ca te cunosc. Asa ca nu mai fi suparat pe buhuseni, unora chiar nu ai ce sa le faci.
anca a spus…
intr-un fel stefan are dreptate..mai era o faza la spectacolul "Glasul inimi"..au inceput sa urle ca nesimtiti si sa spuna fel si fel de fraze neinteresante..ca de ex"du-te acasa"..:| eu stiu ca daca vii la un spectacol evenimet ce o fi stai in banca ta iti place bn nu iti place e trb ta nu te apuci de urlat ca taranu la oi pe deal...asta tine de bunul simt al fiecaruia..si iti zic sincer sa faci ceva caritativ sau sa pregatesti un spectacol ..etc e ff greu..am avut si eu pregatiri la dansul popular care trebuia sa se faca la spectacolul "glasul inimi"..stefan iti zic sincer am cedat nervilor pur si simplu in ultina suta de metri am abandonat si din cauza asta nu s-au mai urcat ceilanti pe scena..era ff greu am zis ca e usor dar se pare ca nu..
da na vb altora"traim in romania si asta ne ocupa tot timpul"
asa ca stefan nu te lasa ïntimidat""de alti tine-o tot asa ca esti tare pe bune!!
bafta !!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...