Postări

Se afișează postări din aprilie 6, 2008

MINDI ABAIR... REINCARCATA:)

Imagine
Am aflat, cam tarziu, ca Mindi a avut concert chiar aici, in Romania, in Krystal club ma rog... a cantat pentru fitze, important este ca a fost in Romania si eu nu am vazut-o... pardon, ascultat-o:D biletul costa intre 60 si 190 de ron... dar o vedeai pe Mindi cu saxu.... am pus si poza cu afisu':

MORALA...

O pereche pleaca in vacantza pe un lac unde se putea pescui. Lui ii placea sa pescuiasca in zori, ea adora lectura. Intr-o dimineata el se intoarse dupa citeva ore de pescuit si hotari sa traga un pui de somn. Desi lacul nu-i era familiar ea se hotari sa iasa cu barca. Visli putin, apoi relua lectura. Dupa putin timp apare paznicul in barca lui: -Buna ziua, ce faceti aici? -Citesc, raspunse ea desi gindea ca e evident. -Sinteti intr-o zona unde pescuitul este interzis! -Dar nu pescuiesc, nu se vede ? -Da, dar aveti tot ce va trebuie. Trebuie sa ma urmati si va trebui sa va amendez . -Daca o faceti va denunt pentru viol. -Dar nici macar nu v-am atins! -Nu, dar aveti cu dvs. tot ce va trebuie! Morala : NU contraziceti niciodata o femeie care stie sa citeasca de la ADI

MINDI

Mindi Abair e o tipa care, spre marea mea surpriza, cant la saxofon si inca foarte bine. Recunosc faptul ca eu consider saxofonul, un instrument extrem de masculin, dar in mainile ei parca merge. Sincer as vrea sa o vad o data cum pregateste mustiucul, cum incalzeste ancia ca sa sufle... sa blow my sax:D As face un schimb de experienta cu saxofonul si intrucat eu l-am vandut pe al mea, o sa cantam amandoi pe al ei:D... ar mai fi si Candy Dulfer(parcva amandoua au nume de staruri porno nuu? sau macar de dansatoare la bara:)) oricum videoclipul e antologic:)))

MINNIE RIPERTONE

Cautam de mult aceasta piesa dar nu stiam cine o canta. Acum ca am aflat vreau sa impart cu toata lumea descoperirea mea si va rog sa ascultati toata piesa si minunati-va de vocea acestei doamne... music for makin' sweet love..:D

PREAMBUL

Ca sa va pregatesc pentru spectacolul de miercuri al celor de la UB40, va arat un scurt documentar despre cum au facut si cum au lucrat la cel mai bun album al lor Labour of love 2. Sper sa va trezeasca apetitul pt raggae: