Postări

Se afișează postări din iunie 15, 2008

Ne BATEM JOC DE SCOALA?

Ma gandesc ca asa as face si eu de as fi profesor. Tare filmuletul, Filantropik. Asta l-am vaz pe la raducu la status, cred ca si el facea la fel daca era prof... prin Bularga:)))

de la raducu

Imagine
CAT COSTA???????????????

RAGGAE MIX

Am vazut clipul asta la statusul pretenului Andrei Dragu si mi-am dat seama ca aveam si eu mixul asta acum multa vreme pe o caseta(old-school). Am toate piesele din mix pentru cei intereseati:

EMILASH LA BUHUSI

La Ciresica, celebrul Restaurant din targul Buhusilor, au cantat pe rand mari maiestri ai cantecului romanesc si buhusean. Incepand cu Culita raian, Alunica, Titi Grasu, Ciprian a lu Zaharia sau Sebi Moise sau Raian. Cel mai longeviv Hartist de la Ciresica este Emilash impreuna cu familia adica Pinochio si "Mangaietorul de bass" ca Pitzula canta prin Europa pe undeva. Mereu merg la Ciresica sa-mi cante baietii o "pesa" pentru ficatul meu sa ma simte si eu bine, adica un "nu te las" sau un "acua dulce, acua salam"... Uite-aciurlea:

RAGGAE

Foarte tare piesa. Face parte din valul ala Inner Circle si Ini Kamoze.. I-am pus acum cateva luni si pe aia pe blog. Red Dragon acum si Compliments on you kiss

google search

Tot caut lucruri si nu le gasesc. Am incercat si google si degeaba. Am incercat si la biblioteca, si la librarie, si la piata, si in pat, si la dus, si in taste si in monitoare, si in blog, si in oameni si nu mai gasesc. Caut sa ma simt undeva acasa. Sa apartin de o casa. Nu am asta. Nu o mai am de ceva vre,e. Nu mai am un loc caruia sa-i spun casa in adevaratul sens. Nu-l mai am. Caut intelegere si liniste in cearta. Caut persoane care sa ma inteleaga si care sa nu puna 1000 de intrebari sa nu inteleaga nimic. Caut o persoana la care nu e nevoie sa spun ce am ca sa inteleaga si sa fie ok. Caut o muzica mai vesela. Caut un sponsor pentru saxofon. Caut o pastila care sa ma faca sa imi treaca palpitatiile de la inima ca de un an am tensiune si ma doare inima si mi-e sila sa ma duc la doctor. Caut sa nu ma mai consum pentru orice. Caut o pastila de durere in cur. Vreau sa iau pastila sa ma doara in cur de orice si sa nu ma consum si sa am palpitatii la inima mereu pentru orice si mai ales

NORAH

Se pare ca in ultima perioada am postat mai mult videoclipuri. Asta nu pentru ca sunt puturos sa scriu articole ci pentru ca ma simt cam de rahat... sa zicem ca e din cauza sesiunii dar o sa treaca. Nu se putea sa am blog fara Norah Jones si sa pun piesa mea preferata de la ea.. sunrise. E super fain realizat videoclipul se potriveste perfect cu stilul Norei si desi nu e deloc comerciala, pieasa a avut succes, a fost un mic hit ssi inca mai este. Sper sa va placa macar cat imi place mie:)

CROWDED HOUSE

Personal mi se pare foarte trista muzica baietilor astia. Hey now sau Weather with you... ambele sunt super dar triste nu stiu de ce. Imi plac mult amandoua si vi le recomand mit grose afectionen unt wurm:D doar pare vesela melodia asta dar mie tot trista imi suna. Sau poate ca tot e asa. Nu cred. Sigur asa e facuta si gata:

BRAVO!!!!!

Pretena mea Oana dar si pretenul meu Sorin a lu Nastase au prezentat azi lucrarea de licenta. Amandoi au luat 10. Adica nu au luat 10 adunat.. ci au luat fiecare 10. Spre deosebire de mine care am luat la acelasi idiot de Ionita nota 9:80 si al ca frate de suferinta pe Paul... si el sufera cu mine pentru ca a luat nota maxima. Chiar daca nu ai luat maxim din cauza unui bou din comisie melodia asta este si pentru tine... Dar destul despre frustrarile mele si ale lui Paul pentru ca acum urmeaza dedicatia mea pentru cei care au terminat azi cu licenta..mama ei azi.. Oana, Sorin si Paul Coaeeee... Asta e pentru ei:

CIRCUL TAMA...

frate circar nu alta... bate si circ si canta piese celebre. cred ca l-am mai postat dar tare imi place omuletul. offf e super cum bate