Postări

Se afișează postări din ianuarie 11, 2009

George Benson

O inregistrare calitativ proasta dar foarte foarte frumoasa muzical cu George Benson so Count Basie Orchestra. Enjoy

BRAVOOO TOLEAAAA!!!!

CUM LE ZICE SI LE FACE EL CUM NE PLACE NOUA. BRAVO TOLEA. TREBUIA FACUT DE LA CAPAT:D :))))))))))))

AM PRIMIT PE MAIL

Imagine
niste poze din minunata Romanie facuta de maestrul Stefan Ferentz. Trebuie sa recunosc, cu tristete, ca sunt ffffoarte tari pozele:))) si ii multumesc pentru mail. Prima este de fapt o realitate. Este singurul mesaj adevarat, de bun simt din baruri. spune de fapt ce gandeste cu adevarat patronul... a doua este la fel ca si prima, in cluj.. cica acolo lumea e mai civilizata... da!macar nu arunca hartii pe jos:)))) ce mai pot comenta? am mai pus si eu poze cu meniuri dar asta le intrece pe toate. Frate meniul pesemne e scris la un PC. Oare nu avea o farama de net si bun simt sa caute niste nume... brand-uri... Ca sa ma razbun pun si eu o poza facuta de mine in Cluj. Doritorii sunt rugati saverifice programul pentru ca poza are vreo 2 ani si ma gandesc ca poate lucreaza si schimbul 3:))) PS: mersic frumos Stefan:)

pozi

Imagine
Oriunde ma plimb prin tara, inevitabil am cu mine tel mobil care la randul are o camera foto (cam obosita). Am si uitat unde am facut poza aeasta dar mi se parea foarte tare. Dupa cum puteti observa avem meniul pentru bauturi calde... prima bautura... Apoi aceasta reclama care a aparut in toata tara. Am vazut bannere cat blocul in Bucuresti cu Aceasta oferta. Problema este ca hardu are doar 250 MEGA. deci mai mic decat un film porno sau jocul super mari bros... ce pretentie sa am eu da la un windows pe laptopul asta... Am observat ca acum au schimbat si pus peste Mb au pus un autocolant pe care era trecut Giga:))))

SA NE BINEDISPUNEM

Cautand mereu metode sa va /ne binedispunem am dat peste aceste 2 piese pe care le aveam pe caseta video agfa galbena acum 17 ani. Imi place foarte mult si muzica si ma binedispun tare si videoclipurile. Cred ca voua va plac Chevy Chase si Steve Martin... SPUNE-MI AL: si ca dovada ca e buna: PROOF, puf sau proust:)))) enjoy