Postări

Se afișează postări din decembrie 12, 2010

Stand Up la Buhusi!

Imagine
M-am hotarat (ajutat si incurajat de prietenii: Stelu, Cashu(l), Copoi si gasca) sa fac pana la urma un show pe 28 decembrie. El va fi la restaurantul Amadeus. Biletele se pot lua de astazi de la mine si costa 15 lei. Sunt numai 70 de bilete scoase la vanzare. Atat!. nu vreau multi, vreau putini si buni.. in principal prietenii mei pe care sa ii fac sa se simta bine si oameni ok care vor sa se simta bine indiferent de varsta. Show-ul contine 3 momente de stand up, si 3 momente de muzica live, sax si voce (da Tzintzi, imi pare rau, va fi si vocea mea:)) ). Daca vreti bilet va rog sa imi spuneti cu cine vreti la masa ca sa fie simpatic acolo, sa fie cu rezervare etc. Va astept. Incepe la ora 19 00 si cade intr-o marti. DECI: HAI IN ORAS!

NEintrebari dar raspuns...

Am citit ASTA pe un site local si asta e raspunsul meu Orificial: Dragul meu DEONTOLOG(ule), Numele meu este Stefan Zaharia si citesc acum, cu stupoare, ineptiile tale din acest articol total negandit si scris la prima mana. Data viitoare cand vrei sa scrii ceva, mai intai da 2 telefoane, intreaba pe unul si pe altul si apoi scrie ceva, deontologule! Uite cum a stat, in realitate, treaba: 1 chiar daca am pus serie si am fiscalizat toate biletele, nu pot sa numar la intrare ce serie a intrat si ce serie intra de 2 ori. Falsificarea se face prin copierea unui bilet. Deci o serie intra de mai multe ori. E un efort supraomenesc sa retin toate seriile ca sa vad care se repeta.(totusi erau metode de a gasi biletele false.. alte metode dar nu cea cu seria de care zici) Articolul pe care il citezi din Buhusi.net este scris de mine TOCMAI pentru a descuraja falsificatorul si nu pentru a il prinde. Treaba mea nu este sa fiu politist, sa prind pe baietii rai.. treaba mea e sa organizaz un evenim

Dave Koz la jidani

si pentru pretenii nostri jidani ce serbeaza Chanukah punem o melodie specherita de colegul Dave Koz.. 8 lumanari.. luati ca e bun tare: e bun basul.. frumos si acordeonul ala:)

Cum a fost DOD la Buhusi

M-am hotarat in sfarsit sa scriu cum a fost cu spectacolul lui nea Doru la Buhusi. Acum 2 luni eram cam plictisit. Stateam acasa de o luna si chiar era saptamana cand nu aveam nimic in plan. Strangeam mereu bani sa am sa plec la Iasi. Ei bine nu stiu de ce dar imi vine sa-l sun pe nea Doru. Nu l-am mai sunat de mult dar asa mi-a spus mie o voce: "suna-l pe Doru, acum!" si l-am sunat. Nu mai avea numarul meu asta nou dar m-a recunoscut foarte repede. Am vorbit noi juma de ora de-ale noastre si la final imi spune "am spectacol in 2 zile la Roman, vina si tu!". Eu i-am zis ca vin dar nu era sigur ca ma duc. Am sunat la Roman la barul respectiv si am facut rezervare pentru 2 pers. In ziua show-ului nu aveam cu cine sa merg. Ba chiar ma batea gandul sa nu ma mai duc si am luat pe Dragos (Oachi pentru cunoscatori) si am mers la stand-up. Am ras 2 ore da ma dureau muschii abdominali si la final, cand trecea pe langa mine, i-am zis "nea Doru sunt eu , Stefan"... A

DOD in ziare

Un articol frumos scris de Aurel V Zgheran in ziarul Informatorul Moldovei despre spectacolul DOD il puteti citi AICI asta este un mic exemplu: "...Până seara târziu, de Ziua Marii Uniri, când Buhuşiul era înălbit de prima burniţă, cernută înaintea ninsorilor care nu mai ştie nimeni acum când vin, iar de dus se duc de parcă nici n-au fost, Doru Octavian Dumitru, buhuşean de obârşie, a înveselit publicul ce a umplut sala mare a Casei de Cultură din oraş, un public ce poate că ar fi trebuit să-şi pună centura de siguranţă, la aşa un spectacol...." Un alt articol il puteti citi in Ziarul de Bacau AICI ..

Spin

Recomand trupa Spin - live. Am gasit melodia asta, ce imi place, pe facebuciul prietenului Felix. El este tobar la Spin si il recomand cu placere. Este un profesionist adevarat, Un conservatorist cu fantezie si nebunie specifica unui artist dar este si un tip realist, ancorat in lumea actuala. exprimarea mea este usor anevoioasa dar ideea este clara: Felix e un tobar talentat si bun, un profesionist in domeniul sau si un prieten bun.