Postări

Se afișează postări din noiembrie 20, 2011

cele mai intalnite parole

am vazut p un site ca unii au publicat o lista cu cele mai intalnite parole atunci cand ai un cont pe facebook sa mess etc. asta e lista: 1. password 2. 123456 3.12345678 4. qwerty 5. abc123 6. monkey 7. 1234567 8. letmein 9. trustno1 10. dragon 11. baseball 12. 111111 13. iloveyou 14. master 15. sunshine 16. ashley 17. bailey 18. passw0rd 19. shadow 20. 123123 am o intrebare: teoretic parolele sunt secrete. Daca sunt secrete de unde stiu astia care sunt cele mai frecvente? Simplu: ne stiu parolele:)

on the road

Imagine
Ma uit la pozele astea si realizez ca exact atunci cand nu am bani sau nu exista conditii exact atunci ma apuca dorul de duca. Este unul din momentele in care as vrea sa ma tooot duc. Multe din pozele astea stiu unde sunt facute cu aproximatie dar altele imi sunt noi dar ma cheama. Va las sa va bucurati de niste drumuri.. macar sa visam frumos la ele Via Milica

muzica nu zgomot!!

Imagine
Am scris un articol mai amplu despre piesa asta doar ca atunci era doar audio pus de mine pe trilulilu. Acum am gasit si video din concertul The way we walk, cel mai tare concert al celor de la genesis. Sper sa va placa la fel de mult ca si mie si asta sa insemne ca veti asculta acest mix de piese din 70 pentru cel putin 3 saptamani pe repeat. Love si enjoy!

important si liceul... nu?

Ion și Vasile se vorbesc să meargă la liceu, dar Vasile spune ba că nu vrea, ba că e departe de sat și nu se mai duce. Ion vine după un timp acasă și-i arată lui Vasile o poză. - Știi tu cine-i in poza asta? Stă Vasile, se uită, se uită și nu știe să-i spună. - E Mihail Eminescu, măi, e cel mai mare poet al românilor, măi... Stie o lume intreagă, dar tu nu știi, că nu ești la liceu! Trece timpul și vine acasă Ion cu altă poza să-i arate lui Vasile. - Stii tu, Vasile, cine-i in poza asta? -Nu, măi Ioane. Cine-i in poză? - E Constantin Brâncuși: cel mai mare sculptor român, știe o lume intreagă, dar tu nu știi, mă, că nu ești la liceu! După un timp vine Ion acasă și vine rândul lui Vasile să-i arate o poză. - Stii tu, măi Ioane , cine-i in poza asta? Stă Ion pe gânduri, se uită, se răsucește și nu știe ce să raspundă. - E Gheorghe, din capătul satului, vine in fiecare zi la nevastă-ta, când ești plecat, știe tot satul, dar tu nu știi, că ești la liceu ... :)