Postări

Se afișează postări din martie 13, 2011

Desenel copilarie - Crambone (Uncle Paco)

Imagine
That's the hard part right there:)) Mi se pare atat de amuzant de nu va pot descrie.. cand mi=am luat ukulele am crezut ca o sa cant si eu asta dar este imposisisisbil sasasa cacacant aaaasta:))

Poze si pozne:))

Imagine
Am primit pe mail, de la mama, pozele astea superbe si mi se pare ca merita urcate aici: Asta e din ciclul cu vaca ce juca fotbal:)). Intrebarea mea este: "de ce nu scrie mancati carne de PORC?".. adica de ce Puiu? de ce nu porc? Pentru ca, ma gandesc eu, nu se compara muschiuletu de vita cu aripa de pui, dar poti compara cu muschiletu de porcule:)) (fun fact: carnea de strut este aproape la fel ca cea de vita... rosie, fragezica si la fel de gustoasa - cea mai mare fabrica de la noi este a unui moldovan din chisinau;)) Exact ca aia: Nu stiam ce sa ii iau lu nevasta-mea de ziua ei si i-am luat 50 de lei din Buzunar:D.. Zic:)).. Cam cat de zgarcit trbuie sa fii incat sa printezi bani si , cand ti se termina cartusul, sa te duci sa faci refill si sa nu cumperi unul nou:)))) Cu totii stim ca e adevarat dar nu avem curaj sa o zicem. Ba chiar am mers cu niste tipe la volan si mereu le injurau pe celelalte femei din trafic:D I KILL YOU=))

Calcaiul lui Ahile, Inima lui Stefan!

Ma uitam la Troia cu Brad Pitt si nu intelegeam atunci motivul pentru care Ahile ar fi intrat in lupta in acel moment. El si-a gasit motivul (motiv evident si daca as fi citit dar mai bine m-am uitat la film). Eu ma tem ca mor si nu imi gasesc sa satisfac "motivul". Ce dracu e viata asta? ok! cand eram mai mic, pe la 20 de ani imi era destul sa am multi bani si sa traiesc, sa te futi cu iubita ca tampitii cu orele, sa crapi cea mai buna mancare, sa bei cu amicii pana dimineata si sa povestesti cum ai vomat si sa traiesti orice cacat. Acu intreb, asta e viata? Sa te futi? NU! trebuie sa fie mai mult in viata decat asta, Intr-o perioada ma minteam crezand ca trebuie sa calatoresc. Ca asta este un motiv al motivului meu. Am realizat mai tarziu ca asta este o scuza amea. Sa calatoresc e scuza mea de LAS! de om care nu si-a satisfacut motivul Ahilian, dar care nu are nicio treaba cu ortodoxia. Conform ortodoxiei exista mai mult decat viata asta de aici.. ce zic si eu dar (ortodoxi