Postări

Se afișează postări din aprilie 3, 2011

Anuntul din ziar

Imagine
E urat ca spun asta DAR cred ca anuntul e dintr-un ziar oltenesc:D nush la ce sectiune e pus? Auto, Schimburi, Utile sau chiar la matrimoniale:)) PS: am cautat prefixul si e de maramures.. dar nu cred ca e din zona omu.. cred ca e oltean si a dat acolo anuntu pt ca el cere tuica si nu palinca;).. daca era din zona cerea palinca NO! PS2: Ar putea fi unu din maramures care pune anuntu in ziar oltenesc;) astfel el ia tuica si o face apoi el palinca;)

Bancuri episod de aprilie

Un moş mergea pe stradă cu o sacoşă în mână. Deodată, se împiedică de bordură şi cade peste sacoşă: - S-au dus ouăle mele. O babă îl întreabă: - Aoleo… aveaţi ouă în sacoşă? - Nu, cuie! - Sunt căsătorit de 20 de ani şi mereu îndrăgostit de aceaşi femeie. - Mi se pare un lucru admirabil! - Dar şi periculos... Daca află nevastă-mea, mă omoară! - Nevastă-mea mă sărută de fiecare dată când mă întorc acasă la o oră mai târzie. - Asta da, iubire! - Aş, iubire! Se numeşte investigaţie. - Mămico, de ce poartă miresele rochii albe ? - Fiindcă exprimă bucuria. - Acum inteleg de ce mirele-i îmbrăcat în negru ! Un bărbat îi spune vecinului său că se poartă cam indecent. - De ce, măi? - Te vede toată strada cum îţi îmbrăţişezi nevasta în fiecare seară după ora zece. Şi nici măcar nu tragi perdeaua. - Ei, vezi cum vorbeşte lumea? Păi eu în fiecare seară, după ora zece, sunt la club. - Măi femeie, administratorul blocului spune că s-a culcat cu toate femeile din bloc, cu excepţia uneia... - O fi

HAI IN ORAS ep 2

Imagine
Am promis, pe 28 decembrie pe la ora 11 asa, ca voi mai face o seara de stand-up si muzica... Atunci credeam ca ea va fi undeva in martie dar diferiti factori m-au facut sa nu pot organiza atunci o seara de stand up Dar am revenit. Duminica, 1 Mai 2011, la Restaurantul Ciresica (intrarea din spate), va invit, de la 19:00, la o seara de stand-up si nu numai.. putina muzica, niste surprize.. o sa vedeti. Bilete, rezervari si alte alea se fac la mine la numarul 0746054518 si pretul unui bilet este de 15 lei. Daca vreti vreo melodie anume in program sau o gluma despre administratorul blocului si el e in sala nu ezitati sa ma contactati, facem si la cerere:D.

cool

Imagine
ce tare e site-ul asta http://cliptank.com/PeopleofInfluencePainting.htm iti arata o pictura care e si mai jos.. si daca dai click pe fiecare personaj, catel, purcel sau tablou iti deschide o fereastra de wikipedia si iti explica cine e acolo. Tare, NU?

vioreleee, nu asa viorelee!!!

Nici aceea nu e tara in care nici violu nu e ce a fost.. daca nici baba nu e multumita de viol.. vorba ei: "daca ma viola cum trebuie nu ziceam nimic".. dar era nemultumita de viol... asa ca s-a dus la politie, a chemat si televiziunea, sa il faca de rusine ca nu a putut sa o violeze cum trebuie! Asa ii trebuie! Sa se mai prefaca el de acum ca violeaza babe si sa le (scuzati expresia) .. " sa le *uta cu dansa indoita"... ori e viol ori nu mai e! viorele ce faci viorele!? Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro de la Paul94dinamo!

Unde mori? in avion sau masina:D

E bun internetul ca acum te poti documenta cu privire la orice. Adica pot sa fac un stand up si sa verific ca ce spun este si adevarat ca nu fac numai glumitze, proaste de altfel. Astfel, pe site-ul www.crashstuff.com am aflat ca: Your chances of being involved in an aircraft accident are about 1 in 11 million. On the other hand, your chances of being killed in an automobile accident are 1 in 5000. Statistically, you are at far greater risk driving to the airport than getting on an airplane. However, the perception is that you have more control over your fate when you are in your car than as a passenger traveling on an airplane. Experience shows otherwise, considering that over 50,000 people are killed on the highways every year. (sansa de a muri in accident de avion e una la 11 milioane si de a muri in accident de masina este una la 5000 deci ai mai multe sanse sa nu prinzi avionul daca pleci cu masina la aeroport). Este bine de stiut. Partea nasoala si diferentele dintre avion si ma

NOTA

Imagine
Am mai pus pe blog alte 3 trupe de acest gen si cele mai populara aici au fost Naturally 7 sau Voccapeople. Trupa aceasta este sud-americana si canta super piese internationale si asta imi place.. ca ei canta si piese care, in mod normal, nu sunt incercate de astefel de trupe.. Aici am pus o piesa de-a lui Peter Gabriel si asta imi place, de piesa asta nu se luase nimeni pana acum:))