Postări

Se afișează postări din februarie 5, 2012

cool:D

asta deja e la categoria arta:))))

te doare?

Imagine
asta e reclama a 3-a de nu o gaseam eu de la seria aia de radeam eu... de la bio farma. Na, mie mi se par amuzante. Sper ca si voua si sa nu mai spunem celebra expresie "ma doare-n cu..rte":)) ca e naspa:))

Nostalgic..

Mi.e dor de facultate. Mi.e dor de geografie... Vreau inapoi la camin, la derdelusul din Copou, tramvaiul 1, berea din alpin, karaoke dumica, laboratoare marti toata ziua, stresul dinaintea GFR.ului, sex in camin pe paturile plici, mancare la resou, targul de antichitati, mitropolia, faraon sambata, biliard dupa curs. Joia in club seara studentilor cu invitatie si camasa imprumutata, inchiriat cd cu filme de la camera 53, facut curat in camera cu aspiratorul la care ii dai in gura ca la cal. Mi.e dor de "muzia de catzal", NFS Carbon locul 3, gugulan. Mi.e dor de solnita in forma de penis, afosul cu prince, patura care inteapa, carnivale pana la 5 dimineata, torrente disperate, emotia asteptarii notei la examen, bucatareasa grasa de la cantina, bursa, nu e bursa, primul sub linie la bursa, spal hainele la lighean, vasele la ghiuveta infundata, wc la comun, frizerita de la sei bella, parcul Copou, pietrele de la etajul 2 geologie, fetele de la ISE, sms.uri noaptea, dusurile far

MUZICA ROMANEASCA:)

Imagine
Oare fata asta face playback? oare ce iq are??:)) oricum , pacat de microfonul ala bun.. Asta vrea sa ne arate direct cum a ajuns ea sa cante... ce o recomanda:))

de sezon

Imagine
mi-a placut mult si merita postat :))

daaa!! war!!!

Vezi mai multe din Farse pe 220.ro Asa vreau sa fie femeia mea. sa nu se supere si sa nu ma certe cand fac ceva ce nu-i convine. ci sa fie atat de cool incat sa imi plateasca cu o faza din asta... mi se pare f fun si super cool ca tipa asta a stat si a planificat atat timp sa se imbrace, sa cumpere pusca aia si sa filmeze si sa faca asta ca sa il faca pe ala sa fie mai atent cand se joaca..:))) foarte tare!!!! imi place:)