Postări

Se afișează postări din iulie 26, 2009

Bibanu

asta imi place mie foooarte muuult. as vrea si eu sa scriu si sa joc de astea dar din pacate cine dracu se uita la de astea la tv. daca nu te prostesti destul nu se uita nimeni la tine. sper sa va placa:)

de la ala negru

mia- atras atentia nea pascaru ca e faina asta de mai sus

raspuns

doua persoane au crezut ca nu am cuvintele la mine cand nu am spus nimic la comment-ul "anonim-ului" de la articolul separate lives. ei bine pe langa faptul ca nu imi place cand scriem cu prea mult rahat pe blog (fie comment sau articol), mi se pare ca e atat de prost comment-ul incat nu trebuie comentat. dar daca voi vreti o sa il comentez. acest anonim este bine intentionat cred. adik el vrea pentru mine sa imi revin etc. numai ca nu ma cunoaste absolut deloc. acu ceva vreme nea rebreanu a scris o carte pe numele ei John. cartea are 2 parti: chemarea pamantului si respectiv cea a inimii, a dragostei. problema este ca la anonim exista doar chemarea pamantului. pentru mine nu exista motivatie intrinseca pentru a "realiza" cele spuse de tine. mie nu imi este greu sa gasesc o femeie chiar foarte frumoasa sa ies si nici nu imi este greu sa vand masina sa iau inca 100 de euro si sa imi iau un bmw. chiar nu imi este greu. bani fac dar prefer sa merg ... sa ma plimb cu ba

jay k

nu stiu de ce dar mi-a placut de mic jamiroquai... de cand am dat de mtv de prin 90 si ceva. imi place mult pana si cum danseaza. acum trag discografia flac. ma gandesc ca la un moment dat o sa fac auditie cum trebuie la toata muzica asta pe care o am. va rog inchideti ochii si lasati-va purtati de muzica lu' nea jay k unde vrea el...:))) daca nu v-a miscat atunci incercati asta:

genial

am primit asta pe mail si l-am urcat pe utube ca e prea frumos. iti cam scoate muzica din cap copila asta de 5 ani. pe de o parte mi se pare normal ca e chinezoica dar ma cam speria ca mai nou la toate concursuile numa coreeni si chinezi castiga la clasica...

perlele lu vanghelie..

1. Nu exista fiinta umana, fie ca locuieste in Africa, in Asia sau in Rahova, care sa nu fi vazut un film, sa nu fi rupt o floare, o fata sau un baiat, dupa cazul care este fiecare. 2. Numai cine nu lucreaza nu poate sa i se impute ca poate sa fie si mici greseli, dar nu astea. 3. De cand ma stiu eu copil, ma urcam in pom si mancam corcodusi. 4. Cine nu are loc de mine… nu ma intereseaza… sa se inghesuieste! 5. Acel tanar care s-a transformat in 300 este vorba de unul singur. 6. Soarta mea a fost hotarata de destin. 7. Vocea mea se va face auzita oriunde. Si pe sub apa. 8. Sunt oameni tineri, oameni care sunt prezenti aici in fata si pe care vreau sa le multumesc. 9. In ultimii cinci ani este anormal sa mergem cu masinile si cu transportul in comun care mergem. 10. Deci prezenta mea e datorita starii Bucurestiului in care ne aflam. eu ce sa mai comentez?