Postări

Se afișează postări din februarie 3, 2013

DEZAMAGIT DE PIATA!

A venit 2013 si in afara de o raceala a venit si cu o cazatura pe 1 ianuarie in fata bisericii. AM  mai povestit asta si am ajuns la concluzia ca anul asta ma casatoresc. Asa ca am plecat la "piata" sa vad ce este nou .. pe "piata". Ei bine sunt FOARTE dezamagit. FOARTE dezamagit de ce gasim mai nou. Ce femei sunt acolo.. out there... Auleu. In primul rand cele care sunt single sunt cam micute.. de ani. Mai ales la Buhusi. Mi s-a spus domnu sau nenea. O fata de 18 Ani mi-a zis asa... A zis ca "nu pot iesi in oras cu Dumneavoastra":)))).. Deci sunt deja scos de pe "piata" lor. Asta e bine ca doar vreau sa ma casatoresc deci nu am ce cauta la alea mici. Daca mergem la alea un pic mai de peste 13 de ani e naspa situatia. Tare. Nu am vazut atatea fite si figuri in niste cururi celuloase ca la Bacau nicaieri. Am locuit in mai multe orase. La Iasi, la Piatra, Buhusi, Bucuresti.. Dar femei mai cu fite ca la Bacau nu ai sa vezi. Vezi o femeie draguta (

COMANDO

Imagine
Asta e filmul copilariei mele.. cum e muzica? Geniala:)) P bune. Din pacate acest trailer e foarte amuzant acum din cauza lui Pablo Francisco:))

LA MULTI ANI STEFUN

Imagine
In februarie 2013 SteFun Online a implinit 5 anisori. E bine, creste incet dar sigur. Spun sigur pentru ca, desi l-am mai neglijat in ultimul timp, nu l-am uitat. Am scris cand aveam ceva interesant de scris sau de spus. A fost un an 2012 Super interesant si e prima data cand vreau sa fac o mica recapitulare. La inceputul anului 2012 am dat concurs si m-am angajat la teatru la Piatra Neamt. Am jucat acolo in 3 piese. Am jucat in 2 festivaluri cu Teatrul si am locuit in Piatra Neamt. Am plecat apoi pe croaziera si am cantat in ruseste. Am fost in marea vacanta de 2 saptamanai in Grecia si 2 la mare. Am facut un curs de formator si sunt formator atestat. Am dat demisia de la Piatra Neamt. Am fost la targul de nunti am facut spectacole de stand up si Christmas Show. Acum am terminat studioul si lucrez la niste piese pe care sper sa le termin cand imi revin cu astmul.

atat am ras!!!

Imagine
Pentru cunoscatorii de K1 e destul sa pun acest clip. Daca NU te pricepi la K1 citeste in continuare si apoi dai play ca sa razi. Deci nenea alb este Alexey Ignashov , luptator rus BUN in acea perioada i se spunea si scorpionul rosu. Are fata de copil naufragiat si de multe ori lupta bat:)). Multa votka:)). El se duce in America si are un meci cu un nene "King" Arthur Williams care a anuntat ca el lupta cu adidasi de box in picioare ca el NU da cu piciorul in conditiile in care se lupta dupa regulile K1 (un fel de kick boxing adica se loveste cu piciorul). Si a inceput meciul si uitati-va la  reactia americanului (nrgru) cand isi ia suturi in cur de la Alexey:))) SUUPER AMUZANT zici ca e copchil in clasa a 2-a si-si ia suturi in cur de la colegii mai mari:))))