Postări

Se afișează postări din iunie 20, 2010

LA MULTI ANI FRUMOASELE MELE!!!!

3 oameni serbeaza in 2 zile consecutive o zi de nastere... nu cred ca m-am exprimat ok dar voi ati inteles. 3 flori, 3 superbe si frumoase prezente din viata mea isi serbeaza ziua de nastere in astea 2 zile, adica 25 si 26 iunie.. Cronologic, prima care serbeaza este Oana si redactia in frunte cu Creed ii spune la multi ani!!! Apoi e Raluca sora-mea din Bahrein si redactia ii transmite ca o iubeste si ca o asteapta acasa si orice sponsorizare pentru o excursie/cercetare pe munte este binevenita:D. A treia Floare este Costi.. Maine este ziua lui si noi il iubim si stimam si de aceea fiind cea mai frumoasa floare grizonanta ii spunem LA MULTI ANI! (cu caps) Pentru cele 3 flori am facut un mic si anume colaj muzicalo/videografic cu vocea mea de taba si nesincronizat ca sa le arat cat de mult tin la ei si ce party ar trebui sa impingem impreuna:))) Asa va spun eu LA MULTI ANI!!!!!!:

din masina

Nu am scris de mult pe blog si ma Cearta Alin ca nu are ce citi de parca nu avea de citi un Othello dar cred ca nu are ce citi pe buda si ma preseaza pe mine. deci mi-am luat un telefon bun si am intrat pe net de pe el sa scriu ceva. Scriu ca nu am scris de mult si ca m-a certat Alin si sunt la Alin in masina cand scriu asta si el ma duce acasa de la grupa de istorie. Halal inspiratie de blogar... :))))))

e nebun!!!

Imagine
Motanl meu. Creed. e nebun. Noaptea sta pe balcon si vaneaza. Probabil se plictiseste de cat sta singur ziua si noaptea o "arde" vanatoreste pe balcon. De obicei vine fericit de pe balcon cu tot felul de ganganii in "cioc" si mi le prezinta tzantzos. Astea sunt "trofeele" lui. Eu stau la calculator si el vine in fata mea si imi prezinta ce gandacei sau bazdaganii a mai capturat. Alaltaseara vine si imi arata o alta ganganie, un fel de molie, de fluture. Il tinea intre colti si il punea jos sa-l vad eu si cand incerca sa zboare il prindea inapoi si il punea jos. Apoi a vazut ca nu ma intereseaza se duce cu bazdagania in pat dar tip la el si fuge cu ea pe dupa TV. Stau asa vreo 10 minute si deodata apare matzu meu pe pat cu bazdaganie in fata lui: ca trofeu... TOT PE PAT... si incearca din nou sa zboare si ghici ce? ERA UN LILIAC!!!! m-am scapat pe mine! Mie mi-e tare frica de lilieci si paianjeni. L-am chemat repede pe Marian care l-a pozat pe Creed cu mare