Postări

Se afișează postări din noiembrie 7, 2010

DOD la Buhusi

Articolul cu numarul 870 pe blogul SteFUN Online aduce, oficial, o stire buna pentru buhusenii plictisiti de monotonia targului subcarpatic: Am reusit, alaturi de Primaria Orasului Buhusi, sa organizez un spectacol Doru Octavian Dumitru de ziua romanilor: 1 decembrie 2010. Spectacolul va fi la Casa de Cultura a Sindicatelor, iar pretul biletului este de doar 10 Ron. Spectacolul dureaza 2 ore si incepe la ora 19 00. Intrarea in sala se face de la ora 18:30 si sala va fi incalzita. Spectacolul mai contine si muzica live cu Moisa Band, moment la care voi canta si eu. Va astept cu drag la spectacol si va astept sa ma deranjati personal pentru bilete. Am facut si un clip de prezentare:

I love a teddy bear

Imagine
you got to love him!

de la Ovi

- Ioane, am doua vesti proaste, cum sa ti le zic? - Combina-le! - Nevasta-ta ne inseala! Intr-un magazin intra o doamna foarte grasa: - As dori sa vad un costum de baie care mi-ar veni... Vanzatorul: - Si eu ... Un politist vine dimineata pe la ora 5 la serviciu, in pielea goala. Superiorul il intreaba: - Ba, ce-i cu tine? Ai innebunit, ce vii in halul asta la serviciu? - Sefuuuu`, am fost cu nevasta-mea la o petrecere si pe la 3 noaptea au inceput jocurile de societate. S-au stins luminile si o voce a strigat: - Sa se dezbrace doamnele! Dupa cateva minute, din nou: - Si domnii sa se dezbrace! Imediat aceeasi voce a strigat: - Si acum la lucru! - Si??? Intreaba seful. - Si eu intr-un sfert de ora am ajuns!!! E bine sa ai amnezie. Nimic nu te doare si in fiecare zi - numai noutati.

nume funny:))

cica nu e frumos sa razi de numele oamenilor ca cica nu-s ei de vina, dar noi radem CU EI de numele astea oarecum nefericite, nu radem DE EI.. sau ceva de genu asta:)). Oricum sunt foarte funny si reale numele:) MUILA PENELOPA LOGOFATU GIGI SILVIU DUMITRU SUBTIRELU COPIL MARIUS DUSU IOAN DOMNU MIHAELA (sa fie doctor sa spui Domnu doctor Domnu Mihaela:)) ) DINICOIU ILIE (var cu Doctorul Ciomu) CATAR CONSTANTIN BUZATU TILICA STAFIE DAN (a jucat in Ghost hunters) BUMB MIHAELA TARZIU FLORIN (asta e din Sorescu direct) URECHE ILIE JUNGHIU EMIL MILI CIOATA (acasa il striga Gigi:)) ) CAPDEFIER LUCIAN (nimic de adaugat.. frate-su e capdeguma) BESLEAGA VASILE DAN (asta e preferatul lui tata) VRABIE VIORICA (doamna vrabiuta.. a zis ca dulcele preferat este savarina) SUT ELENA VLAD VALEA (cum ii spui sa plece de undeva?) DUDUIA DAN ANDREI ("-Mariane cu cine iesi in oras?" "cu Duduia".."a, deci iesi si tu cu o gagica":)) ) ANDREEA PASARICA ("gagica mea e o pasari