Postări

Se afișează postări din ianuarie 3, 2010

UB 40

Sunt o trupa fara prea multe piese ale lor, originale cum ar veni, e o trupa de cover-uri, toate hit-urile lor au fost cover-uri in afar de 2 care nu au fost mare hit. 1 in 10 care este a lor e vorba de somaju din GB din anii 70 si piesa pe care o pun aici: food for thought:

cea mai tare piesa din lume

inspirata (m-am gandit si am corectat ca suna mai bine "epifinat":)) ) de o discutie/monolog pe mess m-am hotarat sa-mi bag picioarele si sa pun pe blog ce cacat cred eu, adica fix NU MA INTERESEAZA daca va place muzica vreun pic sau nu. important este ca-mi place mie si ca eu cred ca cea mai tare piesa din lume si daca tot rock-ul ar fi asa eu as fi cel dintai metalar al Romaniei. Nu mai scriu cine, canta, cand, unde si cate piese in medley-ul asta. Sunteti inculti daca nu stiti, ce cacat, chiar scriu ca la tampiti cine e unu si altul. Ia mai cautati daca va place daca nu, nu mai intrati drecu' pe blogu asta ca nu ma intereseaza sa intre 400 de oameni pe zi. Daca intra unu si apreciaz mel asta de 19 minute sunt extrem de multumit si ii trimit prin posta dvd-urile cu concertul asta. In rest... aveti 100000000 de alte bloguri , va rog schimbati "canalul" ca-s prea baut sa injur coerent acum! ce cacat! chiar ma enervez si plec acasa!

o daaaaaaaa (ep 3)

ei da, un fel de Alexey al nostru baiatu asta cu paru alb. Grizonant da stie bine cu corzile alea. Imi place si de mult asteptam in Romanica un ludic de asta. Bravo!

cover power

pun originalul mai intai si apoi cum o canta altcineva sau coverul:)) este fiction factory - feels like heaven: cover este Totyio - tot feels like heaven < voi spuneti care va place mai mult. Mie imi place mai mult Coverul de la tityio.