Postări

Se afișează postări din aprilie 22, 2012

SteFunistilor vi se pregateste cevaaa..

De ceva vreme pregatesc o surpriza pentru blog. Din ciclul surprizelor filmate de mine, cu mine, scris de mine, rol principal eu , muzica eu.. etc.. special pentru blog. Va spun astea ca sa intelegeti de ce am scris putin in ultimile 3 zile. Abia astept sa termin sa vedeti ce am facut special pt voi si sper sa va placa. LOVE!

snooker!!!! 147

Imagine
In sfarsit a reusit! Stephen Hendry a facut cel de-al 11-lea 147 din cariera. Cat de bine a jucat! Cat de clar si decis a fost in lovituri! Imi place foarte mult si e de bine mai vreau sa vad asa ceva... Cred ca este de fapt un succes mult mai personal decat pare... sa explic pentru ca o sa para ca-s idiot pentru ca oricum e un succes personal dar acesta este special. Am observat (si din declaratii) ca exista un fel de rivalitate (foarte constructiva) intre el si Ronnie. Cum face unul 147 cum vine si celalalt. Si acum nu putea Ronnie sa faca al 11-lea 147 si Stephen sa stea cuminte:D

adevarata harta

Imagine
asta e problema cu sistemul de invatamant romanesc - nu arata realitatea:))) avem aici un caz de harta care arata cum ar trebui sa invatam noi geografia/istoria si economia la scoala. Ar fi mult mai simplu daca toti copiii de clasa a 8-a sau macar a 12-a ar stii ce scrie pe harta asta. Adica ar stii toti factorii economici, istorici, geografici sau chiar politici ca sa avem harta asta relativ simpla. Noi radem cand o vedem dar sa intrebam un elev de orice clasa de ce scrie Iugoslavia pe toate tarile alea sau de ce ar fi modelul lui Basescu? sau de ce sunt instalatorii britanicilor (betivelor)? ar fi ideal daca macar asta ar stii si s-ar amuza si ei cand vad harta asta dar am vazut niste elevi atat de dezinteresati si prostani ca nu ar fi inteles absolut nimic din harta asta.. adica subtilitatile etc.. ar fi inteles vodka si ronaldo etc.:))