Postări

Se afișează postări din iulie 24, 2011

frumos

Imagine
Da-i in ma-sa da frumos mai canta astia!! Mie, personal, mi se pare ca vocea solistului este geniala.. adica inflecsiunile alea, vocea guturala, intrarea pe timpul 2 si recuperarea pe parcurs, notele lungi modulate.. totul mi se pare foarte tare. Imi placeau tiganii astia de mic si ma bucur sa ii aud mai ales vara, pentru ca eu ii ascultam prin 94 la mare.. cand am fost cu Nutu si avea el o caseta cu tiganii. Fain:) PS: imi place simplitatea clipului. Simplu si frumos tare:)

Upgreid

Cu ajutorul (sfatul si indrumarea) prietenului Balaceanu am reusit sa fac si eu ceva nou pentru blogul meu. Mai exact un buton de LIKE pentru fiecare articol. Astfel ca puteti sa dati LIKE la ce articole va plac mai mult si asta o se conecteze cu un cont al vostru de facebook. Asa voi sti mai bine ce articole sa abordez pe viitor ca sa va placa in continuare. Deci folositi cu incredere butonul LIKE de sub fiecare articol. Eu o sa il folosesc primul chiar acum:)

Pullen-kur - toate

Imagine
e interesant ca din ce in ce mai multe fete din Buhusi ce pleaca la munca in strainatate folosesc acest medicament Ampullen-kur. Le face bine pentru ca le vad ca se intorc acasa cu BMW-uri decapotabile. Nu ma pricep totusi cum ceri medicamentul la farmacie?"Aveti Ampullen-kur?" si farmacista: "Avem Ampullen-kur. Cam cate vreti?"... "Pai cam pe toate!" - ar raspunde o buhuseanca instarita. Nu stiu la ce ajuta medicamentul dar stiu (vad pe site) ca e pentru femei (ceva pt ten) ceea ce mi se pare normal pana la urma:)

Propuneri de subiecte de bac pentru anul viitor

Subiectul I (Limba și Literatura Română) Se dă textul: “Ana are mere”. Pe foaia de examen sau pe o altă hârtie pe care o aveți la îndemână, șervețel, ambalaj de ciocolată, etc. scrieți răspunsul la următoarele întrebări: 1. Ce are Ana? 2. Cine are mere? 3. Extrageți cel puțin un fruct din text. 4. Desenați un măr. 5. Scrieți un alt nume de fată în afară de Ana. Dacă nu vă amintiți, e bun și un nume de băiat. 6. Alcătuiți o scurtă compunere în care să povestiți ce vă trece prin cap. 7. Analizați textul în 3-4 pagini, sau la alegere scrieți un banc. Subiectul II (Matematică) 1. Aflați valoarea lui x din ecuația: x = 2. 2. Suma a două numere este 4. Numerele sunt egale. Aflați măcar unul din cele două numere. 3. Calistrat avea 10 ani când mama lui l-a ars cu un fier încins pentru că a luat un 9 la matematică. Câți ani are Calistrat la 2 ani după tristul eveniment? 4. Desenați un pătrat. 5. Imaginați-vă un trunchi de piramidă triunghiulară regulată. 6. Puneți în ordine crescătoare numerele