Postări

Se afișează postări din septembrie 23, 2012

MAI CANTA ACUM!

Imagine
Eu daca ma casatoresc vreodata vreau sa-mi cante ASTIA la nunta. Formatia Milenium.. M-au racorit! Ma las de nunti la cum canta... Si cred ca multi cu PRETENTII din Buhusi (si nu numai) ar trebui sa invete de aici si sa lase capul jos. Un band suna altfel.. ne zgarcim si nu luam multi instrumntisti pentru ca asta ne costa.. dar si calitatea scade. uite aici calitate si show.. ei au iesit din clieseul "ce seara minunata" "99 de cumetri" si ideea clasica "hai sa prostim pe romani sa le luam banii ca nu se prinde nimeni"... ascultati, luati aminte si .. ciocu mic si joc de glezne!!

real Blues!!?

Imagine
Am fost obisnuit cu un anumit tip de BLUES. Plecand de la cel de "plantatie" cel de Cotton... ala de "lant" lalai si dur.. cantat de negri in timp ce culegeau bumbac. Ajungand la un blues cu mai mult de 3 acorduri in formula clasica 12 bar blues cu de exemplu ar canta Eric Clapton sau Charles Brown care canta blues de Craciun. Dar eu cred ca in Blues intra si piese care nu isi propun sa fie Blues sau piese de negru suparat:)) de exemplu piesa de mai jos. Cantata de Joe Cocker ce mi se pare o piesa de Blues ce ar trebui studiata mai cu atentie. Schimbul acela minor - major de la refren este induiosator si starneste ceva in inima celui ce asculta si incearca sa inteleaga piesa. Schimbul minor-major in LA, alaturi de pian, chitara, orchestratie si versuri... totul adus la un loc de vocea lui Joe Cocker formeaza o piesa de Blues care ma misca de fiecare data si care imi place si mie mereu sa incerc sa o cant... Enjoy it!:

ASA DA part 2

Imagine
Am zis ca nu e ok sa las numai de la cosmote reclamele ca eu sunt pe Orange asa ca pun 2 reclame superbe de la Orange.. la Samsung s5610.. un telefon la care trebuie sa redescoperim placerea de a vorbi pe bune!!! Prima reclama cu cele 2 personaje "super" este aceasta: apoi a urmat si a doua intalnire, camping la munte...: lol?:))

ASA DA / ASA NU

Imagine
In Romania reclamele se impart in 2 mari categorii: asa da si asa NU. Am observat ca sunt cateva firme care mereu au reclame bune si multe din ele sunt adaptate specificului nostru romanesc de mancatori de mic. Ca sa stiti la ce ma refer va reamintesc reclamele la batonul de ciocolata ROM. Trebuie sa recunosc ca si reclamele proaste - ASA NU sunt, o parte din ele, focusate pe specificul romanesc. Adica: daca specificul nostru este de mancatori de mici, daca Dan Diaconescu are 20% in sondaje atunci nu va mirati de unele reclame pentru ca produsele se adreseaza celor 20%. Ca sa dau un exemplu concret de ASA NU o voi folosi pe celebra Andreea Banica Marin si noua reclama la Leustean: Reclama este proasta tare. Incepe bine, se vrea un remake la reclamele americane in cae vedeta intra intr-un magazin comun si cumpara un produs si astefl arata ca si vedetele si oamenii normali folosesc produsul. Numai ca la noi este atat de falsa ea in atitudine si atat de falsa reclama in sine... incat

Melodia mea preferata?!

Imagine
melodia preferata... Pai e complicat.. am multe melodii care imi plac foarte mult. Nu stiu ce m-as face fara el, fara nutretul meu sufletesc, muzica. Dar zilele trecute ma intreba cineva care este piesa mea preferata.Nu stiu sa spun exact care este, sunt multe dar stiu ca mereu ma intorc la piesa asta: Se pare ca este una dintre preferatele mele si sincer imi place enorm sa o cant si eu... ENORM! Sper sa va placa si voua...