Postări

Se afișează postări din august 22, 2010

Paul Carrack

e interesant de ascultata pana la capat piesa. Tipul asta, nea Paul Carrack, este fostul solist de la Mike & The Mechanics... Mike este Mike Rutherford .. chitaristul de baza de la Genesis si cel care e de la fondarea trupei pana in prezent (prezentul ce in hiatusul trupei Genesis). Aici canta o piesa ce-mi place mult, pe langa another cup of coffee.. Nu e un tip sa ma dea pe spate dar canta corect si frumos si isi face treaba bine. Intrumentistii sunt sinceri. Sa ascultati ce frumos intra basul. si hammondu ce frumos. Imi place. Nu am concertul asta de la Baden Baden dar am altul si e fain. Enjoy:)

simpatic

Baiatu' care apare in poza clipului se intituleaza Marius si cred ca seamana cu actorul ala din "The New Gay".. are fata de actor de comedie. Ei bine baiatul asta vroia sa-si vanda clapa. O yamaha Motif si ce sa faca sa o vanda? A facut un clip de "prezentare" a clapei. A facut o melodie speciala ca sa vanda clapa. Cat de faina si asezata e piesa. Un smoth jazz simpatic si curat. Nu canta jazz tiganeste cu triluri. Canta corect si frumos dar mi se pare atat de amuzant sa faci o piesa atat de faina numai ca sa vinzi o clapa:))))) foarte tare:)) cred ca a vandut-o imediat:))

Adnana

Zilele trecute spuneam la Slanic despre numele de fata care-mi plac. In primul rand imi plac multe nume care se termina cu Ana, adica: Diana, Adriana, Oana si ca printre numele mele preferate sunt Adnana si Ingrid. Ei, aseara, eram la ziua lui Ingrid si beam un ceai cand am auzit o teorie tare interesanta: "Stefan scrie pe blog urat despre persoane. Daca o sa scrie ceva despre mine, o sa scrie ceva de rau.." Simt nevoia sa scriu ceva despre asta. Si Ionut m-a sunat sa-mi spuna ca nu scriu despre el pe blog sau ca nu i-am dedicat ceva pe blog de ziua lui, desi il intrebasem daca vrea asta si a carait ca nu... Ideea este ca nu am scris prea multe articole despre prieteni (cu nume si adresa) de bine. Adica nu am avut articole multe in care sa spun "pritenul X e bun si bravo si etc". Am dar sunt putine si in general sunt cu sfaturi. Nu am multe articole laudative. Am scris despre prieteni ca ii iubesc la nivel general. Fara multe nume. Cu atat mai putin nu scriu artico