Postări

Se afișează postări din august 16, 2009

acu ce sa mai zic?

imi plac "intalnirile" de genul asta.... ar fi cam astea 2 care imi plac... nu mai spun cine e pe scena ca nu am timp sa scriu atatea nume...: Prince's Trust -88] sau:

viata

viata e plina de rahat. apoi mori. sfarsit.

got talent?

eu tot am mai pus de la emisiunea asta nsite clipuri dar asta mi-a placut si am vazut-o pe blogu' lu' ISFAN. mai imi lac englezoii astia ca sunt atat de increzuti incat tot le merge bine.

nea Relu

Acu lucrez in alt domeniu.... sa le zicem "renovari" ca sa sune mai frumos... sau termoizolari:))) ma rog, lucrez cu nea Relu, un nene la 60 de ani simpatic foc, tatal lu Culai... de la nea Relu am invatat o gramada de expresii care deja au devenit celebre in capul meu. cum ar "restul e can-can", sau am invatat ca "asa e viata de artisti: ziua veseli, noaptea tristi". am mai invatat ca "cu maimuta nu te pui" si ca "nu e loc". el baxeaza foarte mult ca "nu isi face carte de munca la om":))))) imi place mult ca munceste mult si vb frumos adik nu e cu injuraturile desi lucram in regim de santier. el povesteste toata ziua cate ceva. ascultam radio acolo si era o piesa de la kenny g. ca sa spun si eu ceva i-am zis lu nea Relu ca am autograf de la om si nea Relu mi-a zis ca are si el autograf. de la varu Sandel. pe sapca... m-am gandit ca nah... restu e can-can. hai va pup ca plec la lucru. PS: lasa paul ca te bat la pool cand incep