Postări

Se afișează postări din martie 3, 2013

sex sex sex... cugetari despre sex:)

Imagine
Cugetari celebre despre sex Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex, indiferent cat de nereusita a fost." Barbara Bush "Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori." Robert DeNiro "Se zice ca ar fi aparut un nou scandal in lumea medicala. Doctorii semnaleaza faptul ca barbatii au reactii alergice la prezervativele din latex. Acestea provoaca umflarea puternica a penisului. Si, care-i problema?" Dustin Hoffman "Sexul este ereditar. Daca parintii tai nu au facut, nici tu nu vei face.." Anonim "Cunoasteti privirea aceea pe care o au femeile cand vor sa faca sex? Nici eu!" Steve Martin "Femeile au nevoie de un motiv

super cerere in casatorie

Imagine
NU, nu-s de tot gay sa pun cererea in casatorie asa.. degeaba.. e o ceere cu SPLASH ca sa zic asa:))) Initial este foarte asa.. ca o dulcegarie totul.. el in genunchi etc.. apoi razi ca vine valu imi ia calul.. dar la final sunt darguti asa cum se pupa ei iar pozele de final fac toti banii:))))

LOREEN

Imagine
Am mai pus roscata asta pe blog dar imi place sa o readuc in atentie pentru cei care nu afost pe faza atunci. TOT albumul este genial. Imi place enorm si o ascult cu placere mai ales daca citesc sau scriu ceva. RECOMAND!:)

si nemtii au "romanii" lor

Imagine
In Germania in trafic a fost oprit nenea asta care e polonez.. in Romania se putea SIGUR circula asa dar in Germania cica omuletul incalca TOATE regulile lor de circulatie:)))))) funny!!:))