Postări

Se afișează postări din februarie 8, 2009

NICIODATA SINGUR

"NICIODATA SINGUR" este unul din statusurile mele celebre cand sunt suparat. Cunoscatorii il stiu din ciclul..."batran urat sarac si cu 2 pisici" sau "decat bogat si singur mai bine sarac si prost". Nu sunt niciodata singur pentru ca am muzica. Ea formeaza cercul meu de prieteni. ma gandeam zilele astea la muzica ce ma duce in trecut. La perioadele bune din relatii, cand era bine intr-o relatie. Sau melodia pe care te-ai indragostit sau poate ai dansat prima data cu o persoana care ti-a devenit foarte draga. am o colectie de astefel de piese ce ma poarta frumos si nu in sensul pervers (aviz Agusoaie) la persoanele dragi din trecut. poate unele nu merita acum nici macar o melodie in viata mea dar momentele poate au meritat. sa vedem de exemplu o : apoi a urmat o perioada ciudata si interesanta. cele 2 piese chiar sunt in ordinea celor 2 relatii:))). ma recomand de la Titiyo si come along. De aici piesele nu mai au cronologie, alandala: sau poate un si de c

funny

- Domnule doctor, am nevoie de ajutorul dv. Am încercat tot felul de medicamente, dar tot n-am ramas gravidă! - Staţi s-o luăm metodic! Poate e o chestiune de ereditate. Mama dv. a avut copii? de la adicorf

fly me to the moon

nu cred ca am fost mereu foarte innebunit dupa aceasta clasica a jazz-ului. Acum insa a inceput sa imi placa dupa cum imi plac multe piese din aceasta categorie si care mi-ar placea sa le cant. Astept doritori sa le cantam impreuna:) uitati o varianta a unor tineri. varianta foarte frumoasa.

VOTATI!!!!

va rog sa votati nu la prezidentiale sau la parlamentare ci la sondajul de alaturi. Intrebarea e sincera si usoara iar raspunsurile sunt extrem de la subiect si pertinente. Succesuri!

de criza... 2

The job by trescourt de la Stefan Ferentz

cu cine impart paharul somnul si visele

In ultima perioada imi impart momente importante cu BB king si cu AAron a lui Neville. Asta inainte de paharul 3 pentru ca dupa ce ma termin incepe tiganeasca. De exemplu incep cu : stiu ca am mai pus video-ul asta pe blog dar e superb. E la o inchisoare si ma buseste plansul cand ii vad pe aia cu sufera acolo... si a doua dupa guess who este superba. o sa va placa. Dupa paharul trei ajung la: si la final: si pe asta l-am mai pus. mi-a spus cineva ca am un blog de manelist. Credeti ce vreti dar mie imi plac foarte mult. sunt sincere si faine si imi plac. daca asta ma face manelist (desi sunt tiganesti 100%) ei bine atunci sunt manelist si o sa imi iau si lant.