NICIODATA SINGUR

"NICIODATA SINGUR" este unul din statusurile mele celebre cand sunt suparat. Cunoscatorii il stiu din ciclul..."batran urat sarac si cu 2 pisici" sau "decat bogat si singur mai bine sarac si prost". Nu sunt niciodata singur pentru ca am muzica. Ea formeaza cercul meu de prieteni. ma gandeam zilele astea la muzica ce ma duce in trecut. La perioadele bune din relatii, cand era bine intr-o relatie. Sau melodia pe care te-ai indragostit sau poate ai dansat prima data cu o persoana care ti-a devenit foarte draga.
am o colectie de astefel de piese ce ma poarta frumos si nu in sensul pervers (aviz Agusoaie) la persoanele dragi din trecut. poate unele nu merita acum nici macar o melodie in viata mea dar momentele poate au meritat.
sa vedem de exemplu o :


apoi a urmat o perioada ciudata si interesanta. cele 2 piese chiar sunt in ordinea celor 2 relatii:))).

ma recomand de la Titiyo si come along. De aici piesele nu mai au cronologie, alandala:

sau poate un

si de ce nu un



din pacate de suferit, de taiat cu lama, ma tai pe orice melodie nu e nevoie de una speciala. am colectia mea de muzica de taiat pe lung. de la aaron neville la BB King sau nush Concerte Phil Collins... mdea. dar la momentele ok ma gandesc cand ascult astea, desi unele au versuri nu chiar vesele:)

Comentarii

Irina Dan a spus…
ia fa bine si iesi din butoiul cu melancolie si scoate o fata in oras, ca e ziua indragostitilor la americani :)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...