Postări

Se afișează postări din ianuarie 4, 2009

VA DAU CUVANTUL MEU...

... ca am ras 27 de minute in continuu pentru ca am vazut clipul asta de 10 ori si tot rad. Este un casting pentru un film kung-fu. Este superb sa fiti atenti ce mai spun ei dupa ce sunt cazuti in freza...sunt "ok man..perfect":))): tot din categoria lupte... avem cel mai idiot boxer din lume:)) la final dar nu in cele din urma avem cele mai proaste filme ever... sau scene... de urmarit este cea mai proasta cascadorie. Imi aduce aminte de filmul indian Calul Alb... offf Doamne ce vremuri... pe cuvand ca rad ca prostu singur la taste cand imi aduc aminte... mama tine-te bine ca o sa cazi de pe scaun de ras: Tineti-va bine. Negru ia bataie rau. Arbitrul intervine sa-i desparta si ghici ce?.... ko:)) arbitrul 2...ko:)))

IDIOATOOOOO!!!!!

CAT de disperata trebuie sa fiiiiiiii?????? Cand ma gandeam ca am avut si eu oferta de genu asta... sa lucrez asa la otv:)) Slava Cerului ca am refuzat:)))))

de criza....

Fetele in ziua de azi in liceu invata doar 2 litere si 2 cifre A 4 si X 5, incepand cu facultatea invata inca 2 cifre si o litera Q 7 si X 6. Din cauza crizei financiare incepand cu anul universitar 2009-2010 se va schimba programa la facultati si se vor invata 4 litere. R A T B.. de la Sorin scara C et 2, zis Salam aka unikt.kyng:))) pritenele mele au invatat mai intai peugeot ... ca mergeam pejeo(s) mult. Apoi au invatat 3 numere: 130.... cu 1310... modelul de lux de la Dacia:D. Am evoluat apoi la 5 litere: SPARK. Cat despre sex le convingeam mereu ca vreau altfel. Intr-un fel in care ele, unele , nu acceptau.. eu vroiam pe..datorie:D

the Killers

Am dat jos noul album The Killers. Acum cateva luni postam un video de la ei: read my mind. Imi placea. Acum imi place si Human. Cineva spunea ca e prea promovata si ca se saturase repede de melodia asta... prea des pusa la radio. Eu cred ca e foarta faina si merita pusa des la radio si sper sa nu ma satur prea repede d ea. Cand ascult trupe de astea mai tinere si le descopar ma bucur f tare. Simt aceeasi bucurie pe care o simt cand am descoperit de exemplu Razorlight. Mai intai postez Human la VMA 08: si acum Razorlight, trupa pe care o ascultam cu nutret in sem 2 din anu 4 de facultate. am imbolnavit camera 94 din C4 cu formatia asta:))): sper sa va placa: PS: Paul te astept "acasa"...:)

Fane Minune

Imi place fffffoarte mult melodia asta pentru ca imi aduce aminte de copilarie. Cam asta ascultam in copilaria mea. Asta, Prince, Michael si Jon and Vanghelis fortat de tata si mama:)) Versurile sunt ciudate..... la un moment dat sunt versuri cel putin nepotrivite pentru un orb:D Enjoy