Postări

Se afișează postări din martie 23, 2008

TV NEPTUN

Asta este locul de munca de vis al meu. EsTe tv Neptun. Nu m-a fermecat neaparat prin nume... numele franzelei neptun ci pentru ca aici te simti bine cand muncesti. Asta se poate citi foarte clar pe fetele, dar mai ales se poate vedea in modul in care muncesc acesti super prezentatori. Vreau si eu prezentator la Tv Neptun:((( in primul filmulet va or fiti atenti la logica textului pe care il emite "crainicul": urmeaza 2 din searia: "liniste ca se rade, pardon, se lucreaza": tipa se abtine cat se abtine dar el este genial si la final trebuie 1 minut de rabdare dar merita.... frate cu telespectatorii care intra in direct nu te joci..:))))

APA NU-I, LUMINA NU-I, ITI BAGI, PILULA-N EL VASLUI....

ia io ci ce fac ya yo pus la blog yo una vidio ci cu martori di de ci unde eti ci yo vasluio eci in a lu cui va sase sa duci io aciolo ci faci riportaji cu traduciri ia io io ,,,YA?

VIRTUOZITATI...

Probabil pentru multa lume daca spun despre Ionica Minune, Marian Mexicanu, George Udila sau Mieluta Bibescu e ca si cum as vorbi de fixativ pentru muste, adik nu au auzit de ei. Trebuie sa va spun ca ar trebui sa ne mandrim cu cei ma tari lautari din Europa si, cred eu, ceil mai mare acordeonist din lume: Marian Mexicanu care de altfel canta mult prin Europa. Toti sunt tigani fara studii dar al naibii de talentati. Ascultati propunerile mele, prima este Maria mexicanu si a doua Marian si George Udila(cel mai mare clarinetist lautar din Romania). Ascultati ce jazz tiganesc fac baietii astia:

DECE O ASCULT MAI DES, DE CE IMI PLACE MAI MULT

As minti sa spun ca aceasta buca(formata din 2 bucati:)) ) mi-a placut de la prima auditie, dar cum o ascult mai des, cum mi se pare ca e super tare. tipul de la percutie e considerat printre cei mai buni din lume Trilok Gurtu, iar la clape Zawinul... Enjoy o recomandare de la Nea Puiu: part 2

ZIUA IN CARE UMORUL A MURIT....

Nu mai exista umor. Nu mai exista text, subtext, suspans si lovitura... Chiar daca exista inca mici infuzii resuscitatoare de ras la texte, acestea nu sunt destule. Pana acum erau la moda scenetele. Alea cu Dem Radulescu si Toma Caragiu sau Amza Pelea. Acum la moda sunt stand-up-urile. Astea sunt de origine din Americutza, cea care a dat tonul in trandul rasului mondial, daca exista asa ceva. Toata lumea are blog in romania si toti fac stand-up. Blog am, deci mai trebe sa fac stand-up. Am facut si eu stand-up, numai ca prea devreme, prin 2000 cand publicul nu stia ce e ala. Acum, cand ar trebui sa infloreasca teoretic stand-up-ul si la noi in tara, acum cred ca a murit. Cred ca stand-up-ul a murit si cu el a murit si umorul, sau ce mai ramasese din el. Partea buna este ca daca Stand-up-ul moare acum in America, asta ne afecteaza de abia peste 10 ani ca noi suntem cam in urma. Umorul a murit in America. Ma veti intreba cand a murit? Ei bine exista o data exacta cand a murit. O zi, o ora

ELECTRIC BAND...

Se pare ca Chick Corea este unul dintre gigantii care a unit altii giganti (poate atunci inca necunoscuti) si a facut proiecte unice... asa cum este Electric Band cu Dave Weckl tobe si john Patitucci bass(6 corzi), iar la chitara este Frank Gambale. Daca are cineva acest concert sau alt concert complet Electric Band il rog sa ma contacteze deoarece IL VREAUUUU!!!! Prima piesa este preferata lu Nenea Puiu - Got a match? cine a spus ca jazz-ul nu este pentru mase? I-a fiti atenti acilea la Chicku:

ROCK STAR

Am ascultat melodia asta prima data intr-un maxi-taxi, la radio. Eu sunt obisnuit sa ascult in maxi-taxi ultimile albume guta sau Careul de asi ai manelelor ...etc de astea. Atunci a fost o zi speciala si era dat pe radio 21 unde am ascultat Rock Star. Traduse, versurile, arata de fapt visul fiecarui student care vine in Bucuresti de Vaslui sau Turda si in mare parte arata ce imi doresc si eu ce naiba, sa fiu cinstit... (in afara de partea cu drog dealer on speed dial). Videoclipul e foarte tare ca si piesa si cred ca in el era destul sa apara doar Kid Rock(simbolul rock-ului american si de fapt simbol american 100%)... Enjoy, cius: