Postări

Se afișează postări din aprilie 10, 2011

magic comedy

Imagine
nu am mai ras asa de mult.. mi se pare superb genul asta de megie si comedie amestecate super.. si usoare cascadorii.. super!!!!

Californication

M-am uitat la sezonul 4 din Californication. La cum s-a terminat am senzatia ca nu mai apare sezonul 5. Cel putin asa ar fi normal. Am inceput acum un an si ceva sa ma uit la Californication cand mi-a recomandat cineva. Mi s-a paut grotesc dar interesant la inceput. Treptat mi-am dat seama ca ma oripileaza, ca acest serial plin de sex, tzatze, femei in pula goala si droguri si rock and roll ma face sa ma simt murdar. De parca atunci cand ma uitam la serialul asta ma simteam murdarit de un noroi invizibil. Simteam si vedeam cum in acest serial se pune mereu accentul pe ce nu trebuie, se scoate in evidenta sau .. ca sa ma exprim mai "citet" se promoveaza niste valori tare ciudat pentru mine... Fata aia mica e cool pentru ca citeste Biblia satanei si este satanista, tatal este cool ca e betiv si curvar si ultimul drogat, ala e preten bun ca-s imparte gagica cu unu si tot asa.. absolut totul este distrus de sex si alcool in serialul asta.. familii sidtruse, fete de 16 ani violate

prince day

Imagine
Imi place mult prince si toata lumea stie asta... Acum vreau sa pun o melodie pentru Raluca, sor'mea si sper sa "ii blace la urechea ei mai":)) gold!