Postări

Se afișează postări din octombrie 4, 2009

o daaaaaaaaaa

Imagine
uite asa job mi-ar placea, vreau si eu:D

imi vand PSP-ul

Imagine
vand psp, arata si se misca impecabil. tinut numai in husa. chitul are casti originale cu control pe ele volum si pe piese etc, card de 8 g, cablu de date original, incarcator original, husa, 2 filme originale pe umd si 5 jocuri pe umd: fired up, F1 grand prix, fight night, daxter si lara croft legend. toate sunt originale la el. id-ul meu este gica_forever si pretul e 550 ron. ia si o poza sau 2 in plus primesti pe el si 2 concerte puse de mine cu chris rea si genesis:)). merg filmele si mp3-urile pe el desi nu l-am modat. firmu e 5.02 sau cam asa (oricum peste 5;) ).

e criza

nu ma inebunesc dupa taxi dar asta imi place. nu e numai despre criza este in general despre femei si cremele lor:)))

alte scurte de la Stefan

1. am ajuns la Bucuresti. aceeasi rutina, aceleasi fete, parchet in camera, gresie si faianta in casa. 2. e fain de alergat pe pista de la Lia Manoliu, nu te dor picioarele ca e pista aia faina. nu am putut mai mult de 9 ture dar nu ma las:D 3. atat m-am tinut sa nu ma tund dar inevitabilul s-a produs: m-am intalnit cu frizerul. lumea imi spunea ca seman cu "bitalshii" si am zis ca trebuie ceva facut. si am facut dar i-am zis cu Edward OMu Foarfece ala ca sa nu ia mult din par. ti-ai gasit. am trecut de la bitals la castron 4. am un nou pisic pe care il Cheama Creed, de la Apollo Creed.. asta pentru cunoscatori... 5. acu ca-s tuns am 3 avantaje: nu mai cade parul, se vad urechile mele faine si clapauge si folosesc mai putin sampon;) 6. daca aveti pe acasa vyniluri (adica discuri de pick-up-uri;) ) va rog sa mi le donati ca si asa nu le ascultati. acu ascult o placa cu nea BB KIng live in concert. genial 7. marochinii din Italia sunt romani care au lucrat la marochinarie? 8. c

gentle

nu-mi place Titziano fero asta da kelly e super. imi place aproape tot ce face fata asta. si cand era cu david guetta in when love takes over etc. imi place si piesa asta e piesa de la atelier de la buhusi:)) ca o dadeau des la infoPro. dar asta e alt articol:)))

mania, chris rea....

ma intorc la marea mea placere de ultimile 2 luni: Chris Rea. mai pun ceva simplu si frumos. o piesa pe care noi cu toti o stim de la radio tv, generice etc... blue cafe e facut de cineva video=ul asta cu poze mai funny:)