Postări

Se afișează postări din octombrie 10, 2010

ceva pentru mine

tot asteptam momentul sa pun pe blog o melodie pentru sufletelul meu. Nu stiu cat de mult va place sau ascultati Jon cu Vangelis dar eu am toate albumule (din care cel mai bun ar fi "prietenii lu domnul Cairo"). Imi place mult combinatia dintre vocea calda. desi "inalta", a lui Jon Anderson (solist la YES - Trupa la care o sa revin imediat) si Vangelis ce nu mai are nevoie de prezentare. Stiu ca am mai postat melodii cu cei 2 ceva in : find my way home sau Deborah... Italian song iarasi merita ascultat si multe altele.. back to school.... incercati mai multe outside of this (inside of that) este una dintre preferatele mele de la ei. Chiar as vrea, din partea celor ce urmaresc blogul, sa aflu daca va place stilul asta si daca va placut melodia. Sincer sunt foarte curios si ma intereseaza parerea voastra. Va pup. deci astept comment.

geta-i sor'-mea bah!!!

mi-a trimis raluca (sor'mea) un clip cum danseaza ea la Bahrain Salsa Festival 2010 cichi cichi cea cea:)) Nu vreau sa ii spun ca eu dansez asa in 2 ore ca-s prea periculos si prea bun pentru secolul asta dar asa este:D sunt prea bun:D:))))) bravo raluca asteptam alte filmari:D

bad ass song!!!

Outkast - Idlewild Blue (Don'tchu Worry (Official Music Video) . Watch more top selected videos about: OutKast vai ce imi place melodia asta. e cool si asa.. bad ass. sper sa va placa. Daca va place o sa mai pun 2 bucati de la outkast.. inca 2 foarte tari. smecherite as putea spune:))) pupat:D am zis sa pun o melodie faina de luni ca e frumos afara si meritati sa va simtiti asa.. ca in eye of the tiger:)))

conjugale:)) bune:D

Sotul intra in pat si-i sopteste sotiei la ureche: "Sunt fara chiloti" Sotia: "Lasa-ma sa dorm, maine am sa-ti spal o pereche" Doi prieteni stau de vorbă la cârciumă: - De ce să-mi cumpăr mașină dacă toți prietenii mei au și mă pot servi? - Asta i-am spus și eu soției tale când m-a întrebat de ce nu mă însor... Soțul și soția prin parc: - Scumpo, încearcă să arăți că ești fericită. - De ce? - Doamna care vine spre noi, este prima mea soție. Î: Care este asemănarea dintre o mașină nouă și un soț? R: Ambele funcționează bine doar în primul an... Î: Ce îmbătrânește prima oară la un bărbat? R: Nevasta... `I:Care e diferența dintre vină și păcat? R:E o vină să te culci cu nevasta altuia dar e păcat să ratezi ocazia. Şeful îşi trimite subalternul în delegaţie în Brazilia. - Ce Brazilia? Acolo nu găseşti altceva decât fotbal şi curve! - Ce zici? Dar nevastă-mea e din Brazilia, răspunde şeful. - Da? Şi la care echipă a jucat?