Postări

Se afișează postări din octombrie 12, 2008

VACANTA IN AUSTRIA

Am pus filmuletul acesta pe blog pentru Raluca, sora mea, care este in Bahrein acum si care acum va avea motive sa planga in plus cand il va vedea:D. Cine vrea sa se uite la el ar putea vedea niste peisaje superbe in Kuthai (Austria) si pe Raluca cea care cade de 10 ori in nas de pe snowboard:)) vacanta in Austria pt raluca in Bahrein Vezi mai multe video din Calatorii »

POZE DIN TARA

Imagine
A trecut ceva vreme de cand nu am mai pus poze cu si despre minunata noastra tara. Ei bine va dati seama ca s-au strans deja cateva. Incepem cu una de la Drobeta Turnu Severin... una care ne arata exact mesterika ala roman priceput la toate, ala care daca il intrebi la ce e bun rade si spune "fac de toate, numai ochi de om nu pun, in rest le fac pe toate, sudez, montez de toate"... da! e Gicuta ALO, PERSIC SUNT. MA! MA, M-A CAUTAT CINEVA? VEZI CA DACA VINE BUZA DE IEPURE SA-I SPUI CA VIN SI EU DUPA CE REZOLV CONTRACTELE ASTEA CA POATE O PUN SI EU DE-O TELENOVELA DIN NOU CA NU MAI AM BANI DE SEMINTE... Asta am primit-o de la Raducu de la Iasi... Vrei promisiuni adevarate? Iti dam p...pppp ... pppromotie... uite ca ma balbai. Nu sunt nebun! Uitati-va mai bine la cutia acestui produs. Sunt cleme de prindere in perete a unui cuptor cu microunde. UNDE? Unde in toata bucataria aia apare cuptorul? Unde ca nu e nicaieri.... Cred ca e ceva in neregula cu acest bar devreme ce se numes

BACK IN BLACK

Dupa o vacanta de 4 luni ma intorc in Bucuresti, la scoala dar mai ales ma intorc la blog. Are loc deci relansarea la apa navigarilor online blogul SteFUN online. Sper sa am timp si chef sa mai scriu. O piesa asa de revenire:)) AC/DC - Back in Black Vezi mai multe video din Muzica »