Postări

Se afișează postări din decembrie 21, 2008

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

E Sf. Stefan si e si o dedicatie pentru Andreea, face si ea un numar de "primaveri":)). Deci la multi ani Andreea si Stefan(adik eu) si pentru restul Stefanilor si Stefaniilor (Liana) din Romania(dincolo de granite nu). Va pup, ciusss.

manea...

eu chiar cred ca o mu e super dotat in gat, ca sa ma exprim asa. El face o scurta si cuprinzatoare introducere in lumea manelistilor. Te uiti la video-ul asta si cunosti toti manelistii. este cu adevarat bun, imita bine si cred ca ar putea sa cante mult mai bine mult mai multe daca s-ar strofoca un pic. Stiu oricum ca era mare imitator Michael in tinerete. Va pup pe toti de la Mosu.

Aseara la telejurnal...

Ma uit poate prea mult la tv. Aseara la stirile PRO TV am aflat de exemplu ca in Romania consumul de produse pentru curatat WC-urile a crescut cu 48% in aceasta luna. Ei pun acest "fenomen" pe venirea sarbautorilor si a "curateniei" generoase de Craciun. Eu insa, pun acest "fenomen" pe seama crizei mondiale economice. Romanii isi dau seama in ce .... suntem si se pregatesc ca vin niste vremuri... vin niste vremuri.... Ca sa vedeti ca am dreptate sa urmariti stirile sa vedeti ca vor anunta in curand ca hartia igienica se termina si se da numai pe sub tejghea ca Sandra Brown la apogeu. Ar mai trebui sa mai aflam si ca Furazolidonul se da doar pe cartela, ca sa ajunga la toata lumea... Vin vremuri fratilor... dar ce vremuri... imbratisati-va si pregatiti-va ca-s la usa, stau sa intre.

ASEMANARI IZBITOARE

Imagine
Uitandu-ma finala de snooker, in paralele cu antena 3 ca sa prind si Badea am observat un lucru extrem de straniu. Nu il cunosc pe tatal lui Mihai Gadea, cred ca poate fi un om extraordinar de respectabil, dar cred ca acun 30 de ani a plecat intr-o delegatie prin Taiwan si un tur de Asia si a lasat ceva frati lui Mihai pe acoloi. Poate sunt eu nebun dar uitati-va va rog la aceasta izbitoare asemanare cu Marco Fu... DECI: MIHAI MARCO, MIHAI MARCO /> Intresant nuu? :D