Postări

Se afișează postări din octombrie 17, 2010

a fost irina in tara.. la tzara:)))

A fost Irina Dan in tara ca a avut o nunta pe la Buzau sau ceva de genul asta. a trecut si pe la tzara, adica pe la Buhusi, unde ne.a sunat si ne.a adunat pe toti la o bere. Nu in sensul in care a dat o bere la toti.. nu ad literam la "o" bere... a dat muuulte de nu le puteam duce. si am ras si am baut si a povestit de Irlanda, Franta si alte tari de astea mai "calde" decat e Romania acum:)). nu vreau sa spun absolut nimic in acest articol doar vreau sa scriu (depe telefonul meu cu Android --- nah! Irino ca si eu Android) inainte sa scrie ea pe blog:))) atat!

2 bune:D

O batranica merge la pescarie. - Domnu’ e proaspat pestele ? - Pai nu vedeti ca este viu, cum sa nu fie proaspat ?! - Bine ma, raspunde baba, vie sunt si eu... Un anunt in cabinetul unui doctor: "Nu beau bomboane si flori"

007 de Buhusi!

Am fost furat de cam multe ori in Buhusi. Nu m-au furat direct din buzunar ca nu aveau tupeu.. au spart garajul sau treburi de astea. De fiecare data au scapat hotii sau m-am inteles cu ei sa imi inapoieze marfa. O data tata a prins singur hotul cu ajutorul unei vanzatoare de la un magazin.. alta poveste... Astazi eram cu mama la cumparaturi. O asteptam in masina in fata la Agricola international. Stateam in masina fara sa fiu neaparat atent la ce se intampla in jurul meu. Am vazut un nene, pe la 50 de ani ca avea o bicicleta cum aveam eu in tinerete, o semicursiera si avea bagaje pe ea. Pesemne facea si el cumparaturi. Propteste bicicleta de un copac si merge in magazin sa isi cumpere ce avea el nevoie. Nu eram musai atent la el, ci ma gandeam la ale mele dar vad deodata ca se urca unul pe bicicleta. Mi-a atras atentia pentru ca mai intai a calcat pe pamantul proaspat sapat ca si cum nu-l deranja ca isi murdareste pantofii de pamant si asta m-a mirat. Am retinut ca avea o caciula alba

Anotimpul soareluii!

ce imi place anotimpul asta!! Abia astept pentru ca da caldura, fetele or sa se imbrace din ce in ce mai "dezbracat" si o sa se vada din ce in ce mai multa piele.. Abia astept ca o sa fie numai verde prin copaci si pe jos, soare toata ziua, caldurica,,,, piscina, fete la bronzat, eu cu patratelele la soare... urme de tanga la bronzat... ooo daaa! asa multe le astept ca vine anotimpul meu insorit si preferat. Ca sa va amintesc de anotimpul asta minunat si care-mi place mie la nebunie va pun si o melodie.. d sezon! Ador videoclipul si videoclipesele(adica fetele din videoclip) mai ales cum se miscoclipesc (adiCA CUM se mica in videoclip)! LOVE!

sport!

Am asteptat nitel pana sa scriu asta pentru a vedea si rezultatul lui Bute desi, dupa cum spuneau specialistii, acesta putea numai unul: Bute victorie. Sa incepem cu inceputul. Nu inteleg de ce nu ne agitam mai mult? In primul rand, in ordinea cronologica, avem un roman in piramida finala de la Kimmerman la Seul la final elimination. Ca sa explic si pentru necunoscatori: in K1 in fiecare an se fac niste calificari si primii 8 luptatori din lume se califica la o mare finala la Tokio la finalul anului. Se lupta intr-o piramida, adica tu te lupti cu un nene, daca il bati, te mai lupti cu unu care si el s-a luptat si a castigat si daca il invingi si pe ala esti spre finala si daca invingi si acolo ai 400 000 de dolari, coroana de lauri si trofeul k1 si ai dreptul sa fii invitat la anul fara calificari prealabile (desi cred ca regula asta au scos-o). ai voie sa lovesti si cu picioarele si cu genunchii si cu pumnii. Nu ai voie cu cotul, nu ai voie dupa cap, nu ai voie sa tii adversarul si ni