Postări

Se afișează postări din mai 27, 2012

SAPTAMANA ASTA EP 4

Imagine
In episodul asta revine tuturiga, apare crema speciala pentru potenta, Piedone si apare in premiera Crudu. Nu uitati sa share si like pe facebook dar mai ales pe youtube. Enjoy:)

Cea mai tare propunere!!!

Imagine
Vai ce mi-a placut asta... tare tare.. la final eram ca o gospodina de aia care ofteaza cand se uita la telenovele ca "vrea si ea".... super!:)

INVITATIE

Imagine
EXPERIMENT “HARMONY” (looking for balance) … este o expozitie conceptuala multi media, care trateaza cateva din domeniile artistice si anume: fotografie, pictura,instalatie, performance, video, sound si grafica.         Expozitia “Harmony” vorbeste despre snobismul societatii in care cu greu supravietuim, despre acea regula nescrisa ” Legea Junglei – cel mai puternic rezista”. Prin aceasta expunere, intr-un cadru neconventional al unui restaurant, ne propunem sa declansam click-ul trezirii din indiferenta si amorteala manipulatoare a societatii de consum.       Vernisajul va avea loc Sambata 2 iunie, la Restaurant Harmony, Buhusi, str. Mihai Viteazul nr.6, orele 19:00 powered by colorfulmedia.wordpress.com