Postări

Se afișează postări din august 7, 2011

FERICIREA (piesa noua)

Imagine
Acum un an si ceva am scris versurile si acordurile pentru Fericirea, o piesa destul de vesela pentru stilul meu de a "scrie" ceva muzical (daca ne luam dupa prima piesa "i'm in love with a woman"). Am reusit sa o inregistrez la Iasi, la prietenul Vlad Nedelcu, ce s-a ocupat de tot ce se numeste productie... de la chitara, bass, inregistrare in studioul lui pana la backing vocals (tot el e) si imi place cum a facut treaba - il recomand cu mare caldura. Sper sa va placa ce a iesit. Am incropit un "videoclip" ca sa pot urca piesa pe net si sa o pun aici unde sa o criticati cu putere:)) (desi cele mai urate comment-uri le sterg:)) ) Pentru cei interesati (rude) piesa o gasiti la mine pe mess si se downloadeaza in 2 min:) Enjoy!

la cererea Bublicului

Imagine
Marian Marimar a cerut sa pun pe blog clipul asta ca sa "lumineze si pe altii" si nush ce inseamna asta:))

RECOMAND!

Imagine
Nu recomand numai piesa asta, recomand tot albumul Classical de la Wolf Hoffman. O serie de piese clasice cantate cam sum suna aici. Adica GENIAL!. Sunt multe proiecte de astea gen: Mozart Rocks etc dar unele chiar sunt desavarsit si briliante.. fac sa tresara pielea pe tine si asta imi place pentru ca face ca pielea de pe mainile mele sa fie ca pe spatele unei gaini de curte parlite prosapat. Ascultati la casti, sau foarte tare la niste boxe mari, piesa asta cu ochii inchisi si savurati solo-ul ala de chitara care plange cu sase lacrimi: de la mi la si.. superb!

pick me!

Imagine
este un clip de promovare a unui joc online in care iti faci o echipa de fotbal american virtuala. Este fantasy football. De aceea aceste miscari sunt usor fantastice:)) eu vreau sa cred ca-s adevarate desi unii spun ca nu-s. e mai frumos sa crezi in Mos Craciun:D