Postări

Se afișează postări din octombrie 16, 2011

ceva tare:)

Imagine
in primul clip vedeti niste enterteineri adevarati americani. ASA CEVA VREAU SI EU! Si eu vreau sa fac enterteinment tati nu paly-back jenant romanesc; ceva cu instrumente, cu un pic de talent, multa munca si rezultatul sa fie fun si pentru mine si pentru public. Observati ca oamenii canta la un fel de Slanic Moldova de pe la ei.. un fel de statiune pe unde ploua si lumea vine sa-i asculte cum canta zz top si fac enterteinment. Merita sa va uitati pan la capat va JUR!!! al doilea clip este la fel de tare. O sa aveti va rog rabdare sa vedeti cum canta tipii astia la tractor. Oamenii nu au tobosar si au un tractor disel. Asta merge CEAS si nu da rateuri deci e cel mai bun tobosar. Pe bune ca e tare:)))

LIDL?

Imagine
Imi placea mult melodia de la reclama la LIDL. Nu stiam cine canta asa ca am cautat pe youtube dar nu gaseam si am gasit cu telefonul cu shazam si am surpriza sa-l gasesc si pe boy george pe inregistrare. Mi se pare un sound foarte fresh si asta imi place. Acea toba de tabla jamaicaneza suna genial si basul e de acolo. Super. Sper sa mai aud chestii de astea fresh:) PS: aveam senzatia ca am publicat articolul si am vaz melodia la Alex pe facebook si credeam ca a vazut-o la mine dar nu publicasem articolul in fapt:))

fun tennis table

Imagine
stiti ce e frumos aici? nu ca joaca astia foarte fain, nu ca ala nu a dat-o cu stop macar o data langa fileu si ca au jucat pe atac cand unu cand altul.. ci ca nici unul nu e asiatic!!!:))

bancuri via Carmen - za mozar

Soţul aşteaptă lângă salonul de înfrumuseţare. După mult timp, soţia iese. El se uită, respiră adânc şi spune : - Bine măcar că ai încercat . . . . --------------- - Hai la o bere ! - De când s-a mutat soacra la mine, nu mai beau ! - De ce ? - N-am chef s-o văd în dublu exemplar . . . . -------------------------------- - Ai auzit ce-a păţit Popescu ? - Nu ! - A fugit cu nevastă-mea ! ---------------------------------- - Mâine aniversăm 30 de ani de la căsătorie; am putea tăia curcanul... - De ce ? Doar nu e vina lui . . . ------------------------------- Adam şi Eva se plimbă prin Paradis. Eva: - Adam, mă iubeşti ? Adam: - Am vreo alternativă ? --------------------------- -Prietene, n-am avut noroc cu nici o nevastă ! -Cum aşa ? -Prima a fugit cu un italian . . . -Şi-a doua ? -Nu vrea să fugă . . . ------------------------- Discuţie între doi cowboy : -Mie mi se pare imoral să faci cunoştinţă cu viitoarea soţie într-un bar ! -Ai dreptate. Dar tu cum ai cunoscut-o pe a ta

voce de mi:))

Vezi mai multe din Faze tari pe 220.ro am primit clipul asta de la Mariushell si este cu nenea negru din academia de poliie. Ala care facea 10 milioane de sunete ciudata. Eu am o singura intrebare: de ce dracu nu este super mega vedeta asta cu asa un talent? care e faza? de a ramas la stadiul de academia de politie cu un asa potential? ma rog, nevermind.. e fain, ascultati ca e cool:)

Shakatak

Imagine
Sper sa va placa ce va propun eu aici. Nu am mai pus de mult o muzica asa de smooth si de buna si ma gandeam ca e cazul sa mai umezesc niste timpane de melomani ce imi frecventeaza blogul si poate nu au auzit de shakatak. Eu am o varianta mp3 un pic mai ritmata si mai faina pe care probabil ca o voi da daca o cereti pe mess. Cu drag:)

sa coboram

ca sa dau o definitie a termenului de Coborat, inseamna sa boram impreuna.. co-boram. Urmeaza un fel de manea balcanica. Este o piesa tipica pentru Goran (furacios de folclor balcanic)in care starul este minunatul Salam ParizeL. Prima parte este... oau.. si versurile... sa coboram deci: cat despre Goran Bregovic.. nu aveam o mare parere despre el. Mi-a placut cu adevarat doar albumul "irish songs" (la fel, o compilate cautata si furata din cultura si muzica irlandeza dar fara sa aibe el vreun merit). Coboram, coboram!!!