Postări

Se afișează postări din februarie 15, 2009

o balalaica cu Alexei..

Alexei Arkhipovskiy e baiatu care o sa cante imediat la "balalaica"... ma rog nush cum poate sa se numeasca asa acest instrument. e meserie omuletu si e si foarte funny. e recomandat de Nicu. canta de la Jingle balls pana la Fur elise pantera roz si fuge cu bach la final:))). o sa va placa pentru ca e super omuletul.

gata:sondaju si tuica

1 la bemol la mana s-a terminat tuica de la Maria deci fac apel pe aceasta minunata si weboasa cale la inca una de 2 kile daca vreti:D 2 la diez la mana s-a terminat sondaju. cica cei mai multi votanti folosesc prea mult mouse-ul (sau soarecul) cu mana dreapta... 3 la becar la mana ce dracu beau eu pana trimite maria inca o sticla? cica zaraza e ieftina si buna. hmmm. am o mandrie si nu beau adio mama saniuta sau altele. astept provincia:) PS(lung): tineti minte ca acu 1 an scriam ca o sa ajung batran, urat, sarac, singur si cu 2 pisici. Acum sunt sarac, singur, urat si ghiciti ce? am 2 pisici.... sa mai spun ca am albit. frate daca as fi si eu din secta aia din martorii lu Iehova sau martorii lu Rahova, aia de cred ca dupa viata este petrol as astepta cu canistra pregatit de pe acum:), dar din pacate nu sunt de la colentina, rahova, pantelimon sau Iehova. asa incat stau si astept cuminte sa fiu total alb in cap ca restul le am:). NB.

pozi

Imagine
am primit de la ovisele 2 poze taril. stiu ca imi veti spune ca sunt luate de pe alte bloguri dar ce conteaza? important e ca sunt fff tari. prima arata forta de lucru a rromanilor. la un targ de job-uri puteti observa cat de harnic si de cosmopolit, ba chiar chic este domnul din imagine...(pe principiul esenta de rom este sperma de tigan si nu se foloseste la gatit... urat urat foarte urat cum am zis...urat).. aici avem scanat un retur de vopsea de par la carisifuri. daca cititi cu atentie doamna Tanc :))) returneaza ceva pentru ca?....

DE RASA...

pe mine ma impresioneaza exemplarul cu numarul 68 in concurs. In conCURsul pe care vreau sa-l fac la buhusi ii dau numarul 68 bis la inscriere. m-au impresionat la acest exemplar urmatoarele: caninii, pozitia frumoasa in patru labe..... sau capra cum se mai spune si mai ales ca e buna de imperechere deoarece prezinta un set sanatos de mameloane ce pot hrani puii vii dupa fatare... astept sa fiu in juriu... Razvan esti in comise presedinte la categoria masurare fund, iar la partea masculina a concursului, sefa juriului este Alex Agusoaie... Enjoy:

English:)))

Adunatii Copaceni - Gathered Tree People; Afumati - Neversober; Baicoi - Youball; Buhusi - Boo; Buzau - Really Fat Lip; Calarasi - Silly-dressed Folks on Horses; Ciorogarla - Nigger-River; Constanta - The Steadiness; Dor Marunt - Miniature Melancholy; Husi - Shoo; Navodari - Networkers; Onesti - The Sincere; Pitesti - You do hide; Satu-Mare - The Rather Roomy Rural Community; Slatina - Slut Tina; Slobozia - A Very Wrong Local Tradition; Târgu Frumos - The Aesthetically Pleasing Bazaar; Urlati - Gimme Some Noise; Voluntari - Town of Unpaid Assistants de la Adi:))))

ceva funny

http://www.desktopblues.lichtlabor.ch/ e foarte simpatic site-ul pentru cei plictisiti. daca va place muzica si ati vrea sa aveti sentimentul ca ati putea face muzica foarte buna dar habar nu aveti cum se ia un "mi diez", e bine sa intrati si sa dati pe toate variantele. mie imi place mult ala de la dush... seman cu el ca si eu cant la dush...numai ca fals:))))) de la stefan ferentz

recomand

imi place mult si am innebunit si pe Paul care, la randul lui, a innebunit-o pe ma-sa care, la randul ei a innebunit pe bunica l' Paul cu melodia asta. Morcheeba. apropo, la multi ani lu bunica lu paul ca e ziua ei. Saru'mana tante.