Postări

Se afișează postări din decembrie 16, 2012

Manusul romanesc

Imagine
Super trupa si imi place mult cum suna, merita promovati!!!

noua Romanie

Imagine
eu sunt din Pachizdan

SANDU CIORBA REVINE!!

Imagine
Dupa cum deja se stie mie imi place muzica tiganeasca autentica. Nu toata. Dar imi place Sandu Ciorba. Mai ales piesele cantate in tiganeste. Sunt miscate si au un farmec aparte. Noua lui piesa se numeste: "baga-mi-as banii la cec":)) este-- iarasi --o capodopera:)))) Din nou apare Sandu cu parul lui slinos si nespalat si canta cu camasa nelipsita. Apar si dansatorii. Ei aici facem pauza si tragem bariera. Danseaza super frumos uratele astea. Jur! Chiar imi place si e frumos. Ciorapii negrii sunt un deliciu ce-i drept. Dar mi se pare super fain cum danseaza si cam pe toate piesele danseaza fain tiganeste cate cineva pt Ciorba. Sandu este un fel de Michael Jackson printre tiganii adevarati.  Daca nu va place muzica opriti sunetul si va uitati la parul lui Sandu si la dansatori. Cool.!

oau!!

Imagine
Am primit asta de la Tzintzi si toata lumea stie ca nu ma pricep la fotbal dar asta este o bijuterie luata din filmele SF. Asa ceva este extraordinar, este de circ doar ca e intr-un meci adevarat. Nu trebuie sa te pricepi la fotbal sa apreciezi aceasta "jonglerie" minunata!:) Enjoy!

experiment la -41 de grade Celsius

Imagine
Baiatul arunca apa fierbinte de la etaj la minus 41 de grade celsius ... Mi se pare super fain rezultatul. Cica in zona aia Siberiana se ajunge si la minus 67 de grade.. WTF..

CHRISTMAS SHOW

Imagine
Se apropie spectacolul.. peste o saptamana ne vedem la Runc la Christmas Show unde facem super party! Eu repetam o alta piesa si am vazut-o pe asta in playlist, am apasat pe rec si a iesit, la prima, versiunea asta... daca mai trageam o data sau o repetam sunt sigur ca iesea mai cu "smanes" cum ar spune cineva dar macar stiu ca e o piesa "la prima" sincera si e cadoul meu pentru voi inainte de show-ul de pe 26 decembrie. LOVE !

WINTER WONDERLAND

Imagine
hai cu spiritul Craciunului pe ritm de country!!! YUHUUU!!!! si da.. e romanca!:)