Postări

Se afișează postări din ianuarie 29, 2012

Poezie ardeleneasca - MARTURISIRE

Apoi, dragă Mărioară, Am tot stat şi m-am gîndit: Io, duminică, pe seară, Vin cu tata în peţit! ...- Înainte de-a mă cere, Musai, dragu' meu, să-ţi zic Că nu-s fată, mi-s muiere... Nu vreu rostu' să ţi-l stric! S-o-ntîmplat la vremea sapei, Noaptea, cînd veneam din Ştei. Coboram pe firul apei, Cînd m-am pomenit cu trei... M-au ajuns la Fundătură, Şi m-au dezbrăcat pe loc, Şi mi-au pus năframa-n gură, Şi tăţi tri 'şi bătură joc... - Numa' spune-mi-i degrabă, Că pe tăţi îi trag prin şiş! - Păi nu-i ştiu, Ioane dragă, Era noapte, n-auzişi?... O umblat şi bietu' tata, (Şi tu ştii că el nu bea), Ba-ntr-o crîşma, ba în alta, Doar de o afla ceva... Zile au trecut destule, Si nimica n-o aflat... Da' io zic că, după scule, Nu-s de pe la noi din sat!...

MAXIMA ZILEI ep 1 :

Inainte de o partida de sex ne ajutam reciproc sa ne dezbracam. Dupa sex, ne imbracam singuri. Morala : In viata nimeni nu te ajuta dupa ce ai fost f...t..!

Sunt cocalar :)

De port trening la pantofi, Cand ma duc la aprozar Sa iau rosii si cartofi: Ati ghicit: sunt cocalar Daca am din club la mare, Poze eu la "avatar" Noaptea cu-ochelari de soare: Ati ghicit: sunt cocalar Dac-am "gigolo" pe bluze Scris mare si de tipar, Si ma dau cu gloss pe buze: Ati ghicit: sunt cocalar Daca am pe mana stanga Tatuat stangaci un zar Si-una dintre unghii lunga: Ati ghicit: sunt cocalar De vorbesc in gura mare Pe metrou la celular C-am o vila de vanzare: Ati ghicit: sunt cocalar Daca port tricou lucios La pantofi de lautar D-aia albi cu varfu-ntors Ati ghicit: sunt cocalar. Daca-mi pun poze pe net, Stand cu mana-n buzunar Si c-un teanc de bani pe piept Ati ghicit: sunt cocalar Daca-mi plac glumele mele Si rostesc des "g...zar", Fac campanii cu manele Sunt Traian, nu cocalar !

LA MULTI ANI STEFUN ONLINE!!!

Imagine
Se implinesc 4 ani de cand am scris prima data aici, pe blog. Deja sunt la gradinita la 4 ani. Am intarziat 2 zile cu articolul asta din mai multe motive. O data lipsa de timp, apoi lipsa de chef si mai important ca toate lipsa de inspiratie. Nu stiam ce sa scriu la 4 ani de SteFun. Asa ca la postarea numarul 1100 si la 4 ani de blog, doar o coincidenta, o sa scriu un update despre viata mea. Cand Irina Dan a scris prima data pe blogul ei, mi-a facut onoarea sa ma "citeze" ca sursa de inspiratie pentru creatia ei si a spus/scris ca ea va scrie pe blog ce face ea cu viata ei. Ca sa nu o intrebe toata lumea acelasi lucru (de mai multe ori). Te uiti pe blogul ei si stii cu ce se ocupa si unde mai umbla. Ei bine sa scriu si eu acum, aici, cum a inceput 2012 pentru mine. A inceput brusc. Cu o angajare. Scriu asta aici pentru ca multi prieteni nu stiu. Doar apropiatii stiu ca m-am angajat. DA! dupa ce ani de zile am fugit de angajare acum am facut marele pas. Sunt angajat pe contra

poze!

Imagine
cum ar arata asta la mine acasa? "cainele nu musca.. ii e prea lene si doarme non stop".. daca ar fi vorba de codi:)) cred ca ar trebui sa fie obligatoriu sa se studieze asta la scoala!!!!