Postări

Se afișează postări din decembrie 5, 2010

SteFun va recomanda...

Imagine
asta mi-a trimis Ionescu Alma si va recomand: Mihai Marin Badita este un baietel de numai 7 ani ,din orasul Buhusi, diagnosticat in urma cu 5 ani cu autism infantil.Pentru multi, el face parte din cele 3800 de astfel de cazuri dar pentru noi, pentru comunitatea buhuseana, el este Mihaita, micultul pentru care am reusit, 100 de elevi, studenti, voluntari sa realizam un spectacol caritabil unic in orasul Buhusi. A fi autist nu inseamna sa te detasezi de viata ci sa fii strain in propria-ti viata. Sta in puterea noastra sa putem spune:" autistul a devenit un prieten!!" De aceea, va invitam joi, 16 decembrie, orele 17:00 sa impartasim macar un strop din spiritul Sarbatorilor dat de melodii clasice si populare,colinde, dansuri, scenete, datini si sarbatori, surprize neasteptate, toate realizate de elevii Colegiului Tehnic “Ion Borcea” Buhusi. Biletele pot si achitionate atat de la scolile generale si liceu cat si de la magazinul Sensoria amplasat langa supermarket Blue, in centru

DOD la TV BIT

Nu am cerut acordul televiziunii locale si nici lui Adrian dar am facut o captura de pe site-ul orasului si apoi am taiat stirile si am pus aici doar partea cu DOD. Eram foarte obosit cand am vorbit deci ma scuz anticipat. Pun aici asta sa vada si Raluca-sor'mea care a fost treaba acolo. O sa ma incordez zilele urmatoare sa scriu si ce si cum a fost ziua aia si organizarea in sine:)

hai cu reclama

asta este ultima (cred/sper) melodie pe care o pun pe blog din cioclu "uite mama niste melodii care-ti plac din reclamele de la tv. urata cu draci cioroaica (pardon! persoana de culoare) dar cu o voce de mori in chinuri... enjoy!

aiurea

sunt ca dracu acum. in mai multe luntre. Am multe in si pe cap si nush ce sa mai fac. As vrea mult sa fac multe ca sa ma exprim asa si nu stiu daca e bine de ce m-am apucat, daca sa continui. Am mereu frica sa nu fac ceva mediocru si mereu le fac mediocru pentru ca nu ma specializez, dracului, o data pentru forever, in ceva. Mereu fac lucrurile pe jumate. Apare o jucarica noua sau imi amintesc de una veche si asa trece timpul si am o caruta de ani si nu stiu de viata mea. Sunt foarte contrariat daca sa mai fac sau nu spectacolul pe 28. Am senzatia ca fac ceva si nu e apreciat. cred ca lumea vine din obligatie si nu vreau asta. Vreau sa vina sa spuna "da frate, nu imi pare rau ca am venit si am dat 10 lei pe bilet"... si nu cred ca spune cineva asta. sincer nu cred pentru ca de abia au dat 10 lei la DOD si acolo mi-am luat injuraturi cu duiuma. De asta poate nici nu scriu cum a fost pentru ca zilnic se trezeste cate unul care sa ma apostrofeze sa imi spuna ca nu e bine sau cev

niste bancuri pentru copoiul:)

In armata, soldatii sunt scosi la program administrativ in gradina unitatii. Caporalul, cu un aer satisfacut: - Asa, toata lumea ia cate o lopata si treceti la sapat! Inainte de asta... E vreunul printre voi care se pricepe la algebra? - Eu, sa traiti ... Sunt student la mate-fiz, dom`caporal. - Bravo, ma. Atunci arunca dracului lopata aia, ca nu-i de tine. Soldatul, usurat, arunca lopata cu o mina vesela. Caporalul continua: - Si pune mana pa' harlet. Tu vei extrage radacinile! Sotul vine acasa foarte agitat: - Curvo! Stiu tot, absolut tot! Calma, sotia ii zice: - Oare? Te lauzi ca de obicei. In ce an a avut loc batalia de la Calugareni? In toiul noptii, pe un tip il apuca o durere cumplita la oul stang. Cauta innebunit sa ajunga la un medic si vede pe o usa o placuta pe care scria Dr.Ionescu. Bate la usa, apare un tip in camasa de noapte. Suferindul ii zice: - Domnule doctor, va rog ajutati-ma. Ma doare ingrozitor oul sting. - Draga, nu pot sa te ajut. Eu sint doctor in drept. -

good old Chuck:D

Chuck Norris a numărat până la Infinit. De două ori! Unii oameni poartă pijamale cu Superman, dar Superman poartă pijamale cu chipul lui Chuck Norris. Când Dumnezeu a poruncit "Să fie Lumina!", Chuck Norris a răspuns: "Roagă-mă!" Chuck Norris a lovit un cal în bărbie. Acum, descendenţii acelui cal se numesc girafe. Chuck Norris doarme cu perna sub armă. Potrivit teoriei relativităţii a lui Einstein, Chuck Norris te poate pocni ieri. Chuck Norris poate trânti o uşă rotativă. Când spui "nimeni nu e perfect", îl insulţi pe Chuck Norris. Chuck Norris nu poartă ceas. El decide cum trece timpul. Nu exista teoria evoluţiei, ci doar o listă cu plante şi animale cărora Chuck Norris le permite să existe. Chuck Norris aprinde mereu lumina noaptea, nu pentru că se teme de întuneric ci pentru că întunericul se teme de el. Când Chuck Norris merge la sală, el nu ridică halterele ci împinge Pământul în jos.

pentru Carmena

mama mi-a spus ca mai este o piesa pe care o vrea urcata aici, pe blog. M-am conformat, am cautat, am postat:))) un fel de veni,vazuti / postati:)))) sper sa va placa, are un aer cinzecian:))

cald iarna asta!

imi place cate o provocare. Mi-a pus mama o intrebare... ce melodie este aia de la reclama de la Orange. AQm cautat si am gasit-o pe aceasta! Gabriela Cilmi - Warm this winter.