e nebun!!!

Motanl meu. Creed. e nebun. Noaptea sta pe balcon si vaneaza. Probabil se plictiseste de cat sta singur ziua si noaptea o "arde" vanatoreste pe balcon. De obicei vine fericit de pe balcon cu tot felul de ganganii in "cioc" si mi le prezinta tzantzos. Astea sunt "trofeele" lui. Eu stau la calculator si el vine in fata mea si imi prezinta ce gandacei sau bazdaganii a mai capturat. Alaltaseara vine si imi arata o alta ganganie, un fel de molie, de fluture. Il tinea intre colti si il punea jos sa-l vad eu si cand incerca sa zboare il prindea inapoi si il punea jos. Apoi a vazut ca nu ma intereseaza se duce cu bazdagania in pat dar tip la el si fuge cu ea pe dupa TV. Stau asa vreo 10 minute si deodata apare matzu meu pe pat cu bazdaganie in fata lui: ca trofeu... TOT PE PAT... si incearca din nou sa zboare si ghici ce? ERA UN LILIAC!!!! m-am scapat pe mine! Mie mi-e tare frica de lilieci si paianjeni. L-am chemat repede pe Marian care l-a pozat pe Creed cu marele lui trofeu:



Saracul liliac era super speriat si se stransese ghem atat de tare ca se facuse foarte mic, desi nu era chiar un pui de liliac. Apoi Marian l-a prins intr-un borcan, i-a mai facut cateva poza si l-a eliberat. I-a dat drumu din borcan peste balcon si el a zburat direct. Nu-l ranise deloc Creed. Vroia doar sa se joace, desi cred ca l-ar fi kilarit un pic la final. Asa arata speriatu ala de liliac in borcan (E bine ca nu l-a lasat Creed sa zoare prin casa ca nu mai aveam liniste:))) :

Comentarii

Lucian2050 a spus…
la final il omora, liliacul tot soarece e:)..Sunt niste "criminali" astia din neamul matzelor, dau senzatia victimei ca poate s-o tuleasca si cand incearca ii aduce aminte ca e prizonier si tot asa pana se plictiseste si-si baga coltii adand in ea..oricum ar fi nu lasa viu ce prinde niciodata..daca era flamand sau plictisit moartea venea mai repede pentru bietul liliac...
bine ales numele, de la "assassin's creed" banuiesc:)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...