mai poftiti si maine seara?

Numai pentru cunoscatori.
A trecut si acest semestru si cu el am dat si ultimul examen din semestru, la "arta actorului". A fost unul dintre cele mai stresante dar motivante examene pe care le-am sustinut. A fost bine mai ales ca au fost de toate: rasete, lacrimi, aplauze, laude, balbaieli, replici schimbate si o moarte reusita la final(asta e pentru cunoscatori). Cel care a avut cea mai faina schimbare a fost Florin, care a fost cel mai tare motivat si "hranit" de public. Astfel el a facut, dupa mine, un rol foarte bun, dar cu atat mai bun cu cat emotiile la el nu se vedeau, la el se vedea setea de afirmare si de public. Asta e la capitolul Bravo. La capitolul Naspa... remarc certuri, intrigi de rahat si multa mancatorie si imi dau seama ca este domeniul unde toti se cred in sinea lor cei mai buni si pe ceilalti niste idioti indiferent ce spun pe gura. Dragilor, va jur eu ma cred o mare varza, tocmai pentru ca experienta mea este 0 si pentru ca pana acum, fix in acest domeniu, nu am avut reusite... eu nu am vrut asta, eu am vrut regie, stand up, montaj... dar s-a nimerit sa dau la asta... deci credeti-ma ca ma super-surprinde daca vreodata cineva spune ceva de bine de mine... pt ca nu ma astept.... mai ales dupa ce in primele 2 luni la facultate ma simteam atat de nelalocul meu incat vroiam sa ma las. Noroc de tata ca platise toata taxa si imi era rusine de el ca de altfel ma lasam de mult...
Este jenant sa vezi oameni care se lauda reciproc cand sunt fata in fata si apoi se scuipa cand nu se vad. Si mai este jenant cand unii colegi cedeaza la presiune si fac cele mai jenante gafe si scene. Uneori il prefer pe Florin care, desi este heirupist, smecheras si pe alocuri nesimtit si poate hot, este mult mai pe fata decat ceilalti. Cu el pot sa ma injur mult mai in public si mai "real" decat cu ceilalti colegi si asta mi se pare cel mai corect pentru ca apoi pot sa stiu exact ce gandeste si el ce gandesc. Asa incat cred ca urmeaza un al 2-lea semestru in care ne cam stim limitele unul altuia si in care rautatile se vor adanci in timp ce "Mancatoria SRL" o sa infloreasca.
Dragi colegi, va iubesc la fel de mult cum ma iubiti voi...
Ce-ti doresc eu mie, dulce Romanie....
"va sarut..."
semnat
Othello

Comentarii

Anonim a spus…
Ce sa faci, nici Bucurestiul nu e ca Buhusiul, nici tiganul ca jidanul!
Anonim a spus…
stimabilule,
Momentul de sinceritate din aceasta reflectie ma indeamna si pe mine la unul, ca la drept vorbind ne-am saturat sa tot gandim dar sa nu spunem. Motivul pentru care nu m-am confesat mai devreme este ca sincer mi se parea redundant, te gandesti ca oamenii isi apreciaza just aptitudinile. o spun senin, irefutabil si cu semnatura la sfarsit, ca la cea din urma repetitie, carligul tau cu publicul mi se parut cel mai sincer, curat si magnetic dintre toate bucatile.
cu admiratie si palaria saltata, Tanji.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...