DON'T GIVE UP...

Cand nu ma simt bine, cand sunt jos, de obicei caut o melodie care sa ma repuna pe picioare, Zilele trecute gasisem U2 - it's a beautiful day. Acum vad ca nici macar filmuletele funny pe care le-am postat nu ma ajuta drept pentru care m-am intors la muzica. Si peste ce dau? Peste o piesa care mi-a marcat copilaria si care o tin minte de la 3 ani cred... Peter Gabriel D'ont give up. Mesajul piesei e super inaltator dar nu inteleg de ce pe mine ma intristeaza si mai tare ... mult mai tare piesa asta... o postez pentru ca imi place mult.. e f tare:) Enjoy..
Am ales varianta asta pentru ca e varianta de album, mai lunga, in care, la final, este o parte de bass foarte faina. Videoclipul care a aparut pe la tv este cu Peter Gabriel(pentru cunoscatori Peter este solistul trupei Genesis..initial) si Kate Bush (o tipa care in afara de piesa asta nu prea face multi latei in muzica) se tin in brate si canta e foarte fain si ala..il recomand..

Comentarii

RaluSite a spus…
si pe mine ma intristeaza si mai tare...
frate-meu... avem o singura solutie... sa atentam la vinu' lu' tata!!
Anonim a spus…
va rog domnule Zaharia sa va informati mai mult despre madame bush inainte sa ii minimalizati aportul in muzica. Aruncati un ochi pe niste clasice precum Wuthering heights, RUNNING UP THAT HILL, Babooshka. You're talking about a living legend, dickhead! in rest numai de bine :* , tanji
Sunt de acord cu Stefan ca marea realizare a lui Kate Bush in muzica e duetul cu Peter Gabriel. Femeia e total neinspira(n)ta!
Anonim a spus…
as zice ca melodia se desface in tonuri triste intrucat e mai degraba o rugaminte de a nu renunta. hai te rog eu, hai nu renunta, ...vrei? cam asa ceva

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...