PRIMUL HOP

De multe ori vorbesc despre cat de mult as vrea sa fac umor, stand-up... sau sa fac filmele mele, sa reusesc sa termin cele 3 scenarii si sa il am pe Dinica in unul dintre filmele mele. Vorbesc despre ce am mai scris la stand-up, despre cat de falsi sunt astia din Romania care fac stand-up, ca au glume copiate... Vorbesc multe eu. Dar de ce nu fac ceva in sensul asta? De ce stau toata ziua pe blog sau mess si nu imi misc fundul intr-o cafenea sa torn ultimul text pe care l-am scris aseara despre masinile de pompieri? De ce nu ma duc la cafeneaua Actorilor, la Dorde, unde ma asteapta si acum, sa imi fac numarul in fiecare seara? De ce multe altele? Sau de ce nu ma angajez ca tamplar sau prelucrator prin aschiere macar? De ce nu ma apuc sa varuiesc sau sa sparg betoane pentru bani ca in clasa a 7-a cand castigam din asta sau sa desfac motoare de tractoare si sa sap in gradinile oamenilor ca in clasa a 12-a cand faceam bani din asta? De ce?
Ei bine pentru ca sunt o persoana slaba. Pentru ca nu am deloc incredere in mine. De asta! Pentru ca am facut un singur stand-up de la un cap la altu si nu a avut critici chiar bune. Pentru ca asteptam marea cu sarea de la el, pentru ca am pus ce puteam eu la acea vreme, dar a fost degeaba. Si pentru ca sunt foarte slab, nu accept bine critica. Si la primul om care spune ca nu a fost fain eu dezarmez. Cu atat mai mult daca sunt persoane care imi sunt dragi. In principiu nu prea am avut succes cu el si imi este frica de mor sa nu ies pe o scena si sa o dau in bara. De altfel la Bucuresti glumele mele nu prind deloc. Aici trebuie sa ai, in principiu, glume cu manelisti, impotenti sau organe genitale, ca altfel nu rade lumea. Acum iar a vorbit ala superior din mine care doar critica dar nu face nimic. Ideea este ca sunt usor de descurajat, am fost descurajat de persoane din jurul meu dar si de umorul si treaba care se face in Bucuresti si de aceea nu fac nimic in acest sens... Exact cum a fost si cu pictatul. Am pictat 8 ani si brusc m-am lasat...Era prea tarziu sa mai pictez.Acum o fac numai pentru bani si nu pentru placerea mea.
In partea astalalta, cu muncitul la betoane, sa am si eu de un cico si sa pot sa ies cu toti colegii joia in Music (atunci cand eu prefer sa stau acasa sa scriu pe blog), nu o fac si nu imi iau muncile de jos, pe care de altfel le-am facut(cam pe toate), pentru ca sunt sarac dar fudul. Adica am mandria aia ca am terminat o facultate, ca pana acum am facut banii numai cu spatele si bicepsul, dar e momentul sa folosesc diploma. Lucru care nu se va intampla. Pentru ca nu ma angajez nici cu diploma deoarece nu mai am timp de facultatea mea si simt ca ar trebui sa renunt la visul de a face umor(vis pe care nu il urmez oricum) si de a face ceva in domeniul in care am inceput: actoria. E o asteptare perpetua a mea. Si nu mai spun ca-s fudul si la asta. Adica mi s-a oferit post de prezentator cu salar fff bun, numai ca am refuzat pentru ca mandria imi spunea sa nu merg la Otv.
Ma rog, ma invart ca prostu intr-un cerc vicios pana cand voi termina si actoria, voi avea 27 de ani, tata nu o sa mai tina aici la Bucuresti si o sa ma intorc la Buhusi sa fiu profesor de Geografie la Silistea1 + juma de catedra la Orbic(de altfel cum imi propusese din vara asta numai ca eu am refuzat). Ideea este ca ajung profesor dar de ce nu am acceptat din vara asta sa fiu profesor acolo? Pentru ca simt ca macar am incercat aici la Bucuresti cu actoria. Desi ma cam mint pentru ca la cat sunt de las si fricos nu ma duc la niciun bar sa fac stand-up. Pana si la facultatea asta am ajuns impins de la spate si cu insistente ale pretenilor. Dar acum sunt fara prieteni si deci... daca sunt singur... nu fac nimic. Dragi puradei de la Orbic...VIN! Sunt pe drum. Promit sa fiu diriginte la a 5-a si director la Orbic in 3 ani de la instalarea la scoala aia....
P.S. Blogul tot o sa il am... macar atat...

Comentarii

Mai omule, ia vezi de-ti baga mintile in cap. Ca nu rade bucuresteanul decat la glume cu manele si cu pula eu pot sa inteleg, dar la un moment dat se va satura lumea si de vacanta mare, si de dod, si de deko & comp. plus ca stand-up-ul nu e singura varianta...sunt sigur ca intr-o zi vei fi pe o scena...spunand celebrul monolog al lui Farfuride..."Iubesc tradarea dar urasc pe tradatori..." Buna seara stimabile!!!!!
Razvan a spus…
Omule,...io iti sustzin visurile; stii bine ca pe tema asta...noi doi ne intelegem de minune; imaginatia mea...la fel ca si a ta...se transforma in diaree verbala. Prin urmare, o sa vina vremea cand o sa faci...ISTORIE; dar pana atunci sa stii ca mie unu', tare mi-ar placea sa te aplaud dupa un stand-up sustinut pe-o scena...orice scena...
RaluSite a spus…
Sa ne intelegem!
Daca mai ai vreodata probleme de astea vii la mine, ca te bat de-ti vine la loc increderea de sine! Ai priceput???
Anonim a spus…
Nu, ca m-am enervat!

Hai mah, ma lasi!Bullshit, bullshit, bullshit!!!Fara suparare, dar decat sa stai toata ziua sa te plangi ce viata de cacat ai, mai bine ai face ceva in privinta asta! Toti care te cunoastem stim ca stai ffff prost cu increderea de sine, dar tot noi, astia mici si neinsemnati te-am sustinut! Dar nu, lui Stefan, daca ii zice un bou ceva nasol, el se lasa de umor si de pictat si il crede.
Ai plecat in Bucuresti ca sa iti exploatezi talentele cu care ai fost inzestrat, dar TU, nimic! De ce p... mea tot iti plangi de mila? Tu ai scris ca ti s-au oferit mai multe sanse, dar de ce sa te agati de ele? Refuzi din mandrie? Vezi ca incet, incet o sa dai in prostie.
Si daca recunosti ca esti un las, un fricos, rezolvi ceva? Stiu ca se zice ca primul pas spre vindecare e recunoasterea, dar tu recunosti asta de mult, dar nu faci nimic, la naiba! Asa ca, mai bine ai lasa dracului toate balariile astea si te-ai apuca sa faci ceva concret! multe persoane au incredere in tine, ca de altfel nu te-ar mai sustine, dar tu esti orb si nu-i vezi pe cei care te indruma si iti vor binele!
Si in final, P.S.-ul tau "Blogul tot o sa il am... macar atat..." chiar mi se pare CEA MAI MARE DOVADA DE LASITATE!
Stefan, tu nu esti facut pt "puradeii de la orbic". Asculta-i pe cei din jurul tau, cei care stiu cand si ce critici sa iti aduca, si pune-te serios pe treaba, tata, ca asa nu mai tine! Chiar m-ai enervat cu atitudinea asta de "looser". Nu esti asa! Asculta-i pe cei care te cunosc!!!!
Anonim a spus…
frate daca eram langa tine cand scriai asta, iti dadeam una dupa ceafa, sa dea naiba! adica tu din mandrie nu accepti oferte gen OTV? si atunci de ce esti asa sigur ca o sa ajungi la orbic! atunci nu o sa mai functioneze mandria? gandeste-te ca, inainte de toate, ai lucra cu o echipa de oameni ca tine, nu cu un brand! daca nu te-as cunoaste, as zice ca iti este mai degraba lene
Anonim a spus…
Comentariul meu e simplu : nu te primesc profesor la mine sau la Silistea si voi mai sta 10 ani director la Orbic, chiar si la pensie, sperind ca in acest timp iti vei cistiga increderea si vei profesa unde si cum aspiri.
Iti lipseste "hambitia" ba.
Si mai vezi ca faci zodia de ris, multi vor spune ca nu esti taur ci ....stii tu, ca ai pomenit cuvintul,
A consemnat tata, un alt taur sau....
Anonim a spus…
baga-ti mintile in cap!!!
Anonim a spus…
Nu pot sa cred ca ai scris asa ceva;e o cerere pentru Dumnezeu sau ce?;recunosti dar nu iei atitudine,"recunosc ca...., dar nu pot pt ca"scuze si motive se gasesc tot timpul.Ai o oglinda in casa?daca te uiti in ea ce vezi?:un barbat frumos,tanar,inteligent,cu spirit ludic etc,etc.....,;crezi ca statul in fata calculatorului e o solutie?iesi,cauta,alearga,nu te va cauta nimeni acasa,vremea fecioarelor a trecut,nu mai sunt cavaleri sa bata la usi.Lumea e plina de idealisti se cauta practici,esti talentat vei fi remarcat, dar trebuie sa fii vazut.Nu faci nimic, nimic nu e pentru tine,"orbic pregateste-te ca vin...",cei de acolo nici nu stiu ca s-a inventat calculatorul,vrei sa fii vedeta lor?se plictisesc repede;asa ca esti la Bucuresti, urmeaza-ti visul,lasa prostiile si fa ceva!ai terminat geografie,vezi sa nu faci istorie.Mult noroc!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...