POZE DE TOP

"Si revenim in forta pentru baetzii mei dupa o saptamana de pauza, este si articole noi pe blog, este!!! SE STIE!!""... am intrat pe site-ul cocalari.com
fff tare situ frate... am ras si iarasi am ras cu fiecare poza sau filmulet postat aici. Am luat si eu cateva poze sa le pun aici, pe Stefun online sa "mai rada si gura noastra" si daca vreti, mergeti direct la sursa pentru mai multe...

incepem cu JR... el este plin de bani si poate are prea multa inspiratie cand da cu var pe pereti... geaca de "pele" si palarie...iiihaaaa!

continuam in forta cu altepoze de pe hi5. De exemplu cateva"printeze"... cum este domnisoara care si-ales prost locul unde saisi faca poza, adica macar un perete tencuit si varuit ca a lu JR bre... ciorapi sunt de mare efect desigur:

mic sfat pentru toate idioatele care pun poze pe hi5... "Faaa!!! uita-te si in jur ca e jeg, mizerie in camera de dau gandacii in hepatita si tu fe vaco te dai cu ruj pe buze si faci poze cu V3 in oglinda sa te vede si baetzii pe hi(5)cinci!!!". A fost pentru printesele(campioanele, talentatele) de pe hi5... una:

Mai fata da naibii cartofii aia de acolo ca nu esti deloc saxy cu chicioarele pe ei si cu mufarinaia in adidasi...

ca sa va arat ca nu-s misogin pun si pe baiatu ideal... cred baietii il striga mario sau vincenta(desi pe el il cheama Titi):

Apoteotic incheiem cu seful lor... cel cu privirea agera ca si sor-sa aia mai mare din poza...

revin...

Comentarii

Razvan a spus…
ei nu ca multzi tampitzi are romanica noastra, da' observ ca a devenit element de mandrie, mai nou...
dom' primar...faina inspiratzie ai avut cu pozele...am ras cracit.
Anonim a spus…
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) =)))))))))))))))) prea tare stefan !!!! Mare e gradina Domnului si multi sar gardul in ea :)))!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...