AM INFRANT

Au avut loc alegerile locale si la Buhusi si deci m-am votat. Mi-am atins unul dintre cele 2 targeturi, adica nu am fost ultimul. Ba chiar mai bine, sunt pe locul 7 din 10 candidati. Mai mult, ultimii 2 candidati au strans la un loc cat eu singur:D. Am mai atins un target pe care nu mi l-am propus, am depasit PNG Buhusi:D. Al 2-lea target propus la inceput si pe care nu l-am atins a fost acela de a-l depasi pe candidatul PC Vranceanu Mihaita... coleg de palier la blocul 24. Ei bine domnu Vranceanu are mai multi angajati decat am eu prieteni care au votat. Oricum mai aveam nevoie de 30 de voturi sa-l "fac" si pe Mihaita. La consilieri am strans mai multe voturi dar nu destule pentru a avea si membri in consiliul local.
Primar a iesit din primul tur cu aproape 60% din voturi, vechiul primar Turcea Ionel. eu am avut cam 2% din voturi.... Ne vedem in 4 ani:))

PS. de remarcat este campania verzilor care a fost cea mai curata, funny dar si inteligenta:P

Comentarii

Anonim a spus…
felicitari,sper ca peste 4ani sa fii noul primar.tara are nevoie de oameni ca tine.
Razvan a spus…
stimabile; a fost o onoare sa colaboram in aceasta campanie electorala...am fost o pata de culoare "vie" in peisajiu' cacaniu din buhusi-town. Ar fi bine sa publici si statistica exacta cu nr de voturi de la primar si de la consiliul local; cre' ca ar merita...
NOTRE RESPECT, P.E.R.!!!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...