ANUNT UMANITAR!

De ceva vreme incerc sa imi cumpar un saxofon. Am avut unul dar din cauza unui mic incident nu-l mai am. Ideea este ca imi doresc mult altul. Unul anume adica un Yamaha YAS 475. acesta:

Asadar va rog foarte foarte mult daca ma puteti imprumuta cu 1000 de euro pentru un an. Nu e o gluma. Chiar daca exista cineva care imi poate da 1000 de euro si eu sa ii dau in decursul unui an. Eu am cam 500 de euro plus ca vreau sa imi vand ceasul preferat de 150 de euro. Saxofonul e 1400 pana la 1600 de euro depinde de dealer. eu l-am gasit la 1200 de euro undeva in Europa. Asa ca mi-a trebui cam 1000 ca sa ma vad cu el. de dat dau banii inapoi doar ca fara dobanda si in decurs de un an, luna asta 100 de euro, luna viitoare 200 in septembrie 0 si tot asa pana fac 1000. Asa incat daca vreti sa ajutati un student iubitor de muzici si aveti resursele financiare va rog sa ma contacta iar eu va voi fi recunoscator cat oi canta la saxofon. poate nu gasesc pe respectivul prin lista mea de mess care imi citeste blogul dar poate ajunge si la un baiat cu bani. pana una alta eu visez in fiecare cum cand la 475-ul meu cu mustiucul Mayer #7 din America luat de sora-mea. Va pup. Cius.

Comentarii

Anonim a spus…
Pretene, parerea mea e ca ai putea sa faci ceva mai sigur. De banii pe care ii ai, ia niste lectii de saxofon, fa-te maestru. Intre timp, mai ametesti ceva, castigi niste bani si incerci sa il iei, poate cu niste prectica la activ gasesti mai multi binevoitori. Succes
Anonim a spus…
Si as mai adauga ca nici nu trebuie sa pornaresti de la zero cu lectiile de sax, din moment ce imi aduc aminte ce bine stiai sa canti imnul Stelei, de rasuna Tarcaul...SA traiesti!
Anonim a spus…
offf tzapule asa e cu imnul ala....dintre toate ce le stia sa le cante tocmai cu ala ma trezea dimineata :))) oricum sa stii ca n-ar strica niste lectii..adica daca n-ai carnet...n-ai vrea ca prima ta masina sa fie un SLR ;) nu?
SteFUN a spus…
ca sa zic asa am carnetul pt A in domeniu. cat despre slr ei bine eu nu imi doresc Yamaha Yas 85 ez custom de peste 3000 de euro. ci un model mediu normal:) pupat.
PS: mai stiu o piesa: straingers in the night...:)))

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...