NATIONALA FASSSSSSS...

Recunosc ca nu sunt microbist. Ma spal cu protex. Totusi m-am uitat la aproape toate meciurile nationalei de cand aveam dinti incoace. Ma uit si in ultima vreme am sperat si am ramas cu speratu pe principiul pserimatadar speri degeaba. Acum cand vad mania asta nationala pentru nationala "in galben" ma scoate din sarite. Frate mai degraba sa ne intereseze cine iese la capitala ca poate organizam noi un euro la Bucuresti sau eu stiu-ce. dar sa fiu disperat si sa saplang in baie ca mutu plange dupa bunica lui... trebuie sa fiu retard.. ok poate bunica lu Mutu e fost ok dar nu plang acum dupa ea. Sa numar nanosecundele pana la meci. Doamne fereste. Mai degraba ma intereseaza ce face nationala de rugby ca joaca saptamana asta cu Africa de Sud dar mai putin ce rahat pe 2 bete o sa faca nationala asta de puturosi pe care o avem si cu care ne mandrim. niste besinosi dupa parerea mea in nationala asta si noi trebuie sa fim retardati sa ridicam la rang de semizei niste analfabeti, niste inculti agramati ce dau cu tzaflu intr-o besica 90 de minute.
Ma rog eu cred ca nu scoatem nici macar 1 punct la euro de anu asta si daca o fi sa scoatem eu am sa mananc acest rahat pe care l-am emanat pe net cu mot cu tot. Dar cred ca nu o sa il mananc pentru ca avem grupa nu gluma iar baetii s-au dus la euro la cumparaturi nu sa castige. Hai Romania .... hai Rugby.

Comentarii

Anonim a spus…
Cred ca esti mult prea drastic si te uiti prea mult la stirile de cacat din sport. Poate n-o sa mananci cacatul dar si asa tot esti prea drastic si prea pui in aceeasi oala pe toti. Nu obliga nimeni pe nimeni sa se imbrace in galben, sa numere orele pana la meci sau pur si simplu sa astepte de 8 ani clipa asta. Pt mine fotbalul e o pasiune la fel ca a ta pentru saxofon sau ca oricare alta mare, imensa pasiune, iar daca intamplator mi-o impartaseste mai multa lume, eventual aproape intreaga tara (nu stiu), asta e. Nici nu ma intereseaza. Chiar nu era cazul sa fii Canuta om sucit acum. Stii ca iti si apreciez spiritul combativ si parerile cand e cazul, dar de data asta permite-mi sa cred ca ai data-o naspa, :) ca sa zic asa. Vizionare placuta!
Anonim a spus…
Aaa...si chiar nu idolatrizez pe nimeni in nationala asta. Nici pe departe. Iubesc doar fotbalul ca sport raportat la ce se intampla in teren si daca intamplator nationala tarii mele e acolo, la sarbatoarea asta a fotbalului, cred ca e normal sa fiu foarte entuziasmat.
SteFUN a spus…
Poate ca ai dreptate. Dar nu ti se pare ciudat sa vorbim de mutu ca despre un citez "geniu al mingiei" sau briliant si el e un drogat. Imi place fotbalul si ma uit dar in alte campionate. cum si tu te uiti in cel englez. Am plans in 94 ca prostu la ratari. dar acum am mai crescut si cred ca ar trebui sa ne vedem limitele ca natie...pt ca avem fotbalisti limitati de propiile lor vicii si cred ca ar trebui sa vedem mai multe stiri despre handball la naiba ca fetele alea merg la OLIMPIADA nu numai la Europene ca mucosii astia... parerea mea. O sa ma uit la meci pentru ca as vrea si sper la o minune dar totusi ma gandesc la ce grupa avem si imi trece imediat si astept apoi meciu ala fain...Italia-Olanda;)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...