GATA

am facut rost de calle 54.. filmul de care poesteam mai jos. Probabil va asteptati sa spun ceva de Metalinga, dar eu nu prea sunt fan metalu si de aceea nu prea ma omor sa-i anunt. Am ratat in schimb festivalul de Garnova ma rog. Acu astept dezbaterile sa mai ies din buhusi. Pretenii me o duc bine: Paul lucra la Ag de turism la Iasi si Sorin lucreaza pe un post pe care sunt eu calificat:)) la Bucuresti. Numa ca e u nu am timp sa inspectez ca el. Oricum el simte mai bine ca mine cu nasu lui:D
Horia este la Iasi, la fel de smart superior elitist si jackass uneori, iar Razvan tot vrea sa vanda motorul.. Frate faceti mila si luati motoru omului. Apropo Agusoaie s-a intors din Belgia(plecase acolo la munca...:)) ) si l-a dat afara patroana. Acu e acasa si se imprumuta de juma de cafea la terasa. In schimb si-a luat bass:))) Oricum in Belgia a fost la Bordel.. la felinare si a dat 50 de euro pe un sfert de ora:)))) si urva i-a spus ca o doare ca o are prea mare:)) =)))))))))))

mdea cam asta e cu viata mea in ultimile zile... Pun si o poa "foto-document" un suspect in perioada acneoasa... cu premiu la holimpiada.. nu de filosofie sau istorie..ci la chimie..clasa a 9-a.. ce fata de tarantino are... va las, o zi buna!

Comentarii

NU RECUNOSC NIMIC!!!!!

Apropo, festivalul a fost la Garana.

Pentru fani, ne vedem sambata la Massive Attack! Si luni la Maiden!!!
clasa a 9-a ....ce vremuri..
super tare poza!!!!!
pup Stef!
Anonim a spus…
bai asta..ti`a mai zis cineva ca esti cel mai mare dobitoc de pe planeta? bai tarane, ai plecat de la buhusi cu gandul ca nu o sa te mai scuipe lumea pe strada la Bucuresti?

Bai tarane nu mai fa pe interesantul pe blog ca tot un dobitoc ai sa ramai mah, si sa mai postezi si ceva despre tine, niste adevaruri taraneeeee....si inca ceva, vezi ca le`am zis alora "de pe centru" de la Buhusi cum ca ai vb de rau de ei pe blog si ....nu e de bine vereee!!!:))) ai pus`o....
SteFUN a spus…
mesajul asta imi spune mai multe lucruri despre tine mai ...Anonimule:))
1 stai pe Tineretului deci esti mai bronzat si
2 esti mai prost decat prevede legea... sau decat limba rusa.

Abia astept o persoana din iubitul meu oras Buhusi sa ma scuipe,,, Abia astept...
Razvan a spus…
waaaaaaaa....mi-am vandut motoru de prin iulie...
am o bijuterie acu' de pici in cur; si, daca tot veni vb....fac si bine, pe deasupra (si pe dedesupt)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

...

Apel către noile lichele