jmj

Ma suna duminca seara Horia. salut-salut... Ce faci maine... ce sa fac stau in casa... foarte bine! vezi ca ai 2 bilete pe maine la JEAN Michel Jarre... sunt la Dodu.
Mama si ma bucur ca luni urma sa ma duc la JMJ la concert... mai ales ca biletu era un milion bucata(fiind 2 = 2 bulioane).
A doua zi, la concert, ma asez la locul meu... in curu salii...pe colt siiii... cum ma stiti plin de bun simt, mi-am propus sa ma mut pe locurile din fata scenei.. alea neocupate... pentru vip-urile care intarziau:D. Zis si facut! m-am mutat in sectiunea de 5 milioane beletu... randu 6:D. Stam cam juma de ora sa inceapa... strigam :"ceapa ceapa sa inceapa!!!" si incepe. Adik se sting luminile. Ca pentru inceput a venit JMJ din fundu salii si a dat noroc cu toti pan la scena... flori pupaturi etc. Zic ohhhh bine ca incepe odata ca deja asteptam de o ora. Si incepe. PE DRACU INCEPE> a inceput discursu electotaral sau ce pana mea era. A vb un sfert de ora. cica a prezentat concertul. 10 minute a explicat de ce vorbeste in engleza si nu franceza si 5 minute a explicat ca a venit cu instrumentele lui cele mai vechi si ca e oldschool concertu. Zic "gata, incepe!" Pe draq... a urmat traducerea...lui Zsoltan:))) alte 115 minute... Deja ma plictisisem. Apoi jmj spune"scuze dar trebuie mai intai sa-mi acordez instrumentele.. ca-s vechi"... jur! Trecusera 90 de minute de cand asteptam. Intrumentele... erau de fapt niste clape... niste claviaturi de orgi ca sa zic asa si deasupra lor aveau niste butoane de magnetofon. Ca si cum erau orgi cu magnetofoane Mayak sau Coio33 rusesti de pe vremuri. Jur.. atatea butoane nu am mai vazut de la concursul de miss litoral sectiunea tricouri ude. Daca Emilash vedea cate "orgi" erau acolo plangea: JMJ avea 13... in spate alti 2 cheloiosi avea inca 12... in total 25 de bucati numarate.

Intr-un final incepe.... scartaitul... Frate 30 de minute a scartait omu in butoane de m-a terminat... jur. Eu credeam ca ascult JMJ dar se pare ca m-am inselat. Nu intelegeam nimic pentru ca a inceput cu o melodie... traforajul... fix asa se auzea la ora la mine la traforaj intr-a 7-a cu dom' profesor Liciu... Apoi a inceput melodia Mariana Nicolesco pentru ca apasa pe un buton si tipa una de te omora. Cand a inceput sa puna o muzica mai calma... asaaaa, mai de atmosfera sa zic.... m-a busit un ras... incredibil... O tante din fata(o cocoasa... mare fan JMJ va dati seama ce public era) se tot intorcea sa imi spun sa nu mai rad... IDIOATOOOOOO eram la concert la 3 randuri distanta de 25 de tone de boxe... eu nici gandurile nu mi le auzeam da ea ma auzea cum rad la 2 randuri in spatele ei. Ma rog... ma busea rasul cand mi-am dat seama ca eu... am ajuns la un concert a unuia pe care il cheama JAN:)))) Ma rog acum suna rau dar atunci cand bipuiau butoanele francezului in sala parca era foarte funny.
Ma rog am inceput sa atipesc de la muzica aia "cosmica" si ....ZDRANG!!!! mi-a trantit un fierastrau din orga dupa ureche de sarea camesa de pe mine.
A cantat doar 3 piese... avand in vedere ca o piesa la el tine 15 minute. Am pus si eu singura bucata din concert care nu era traforaj sau tipat de muiere. Filmat cu telefonu desigur.


Ce e clar e ca dupa o ora de cantat omu vroia sa plece.. la fel si eu:D. a venit din pacate la 2 biss=uri... la naiba!
Am mai stat inca 12 minute la biss si apoi repede la metrou. Lumea cam dezamagita in sala... se vroia sa se vada un "laser frate" sau ceva... nimic.. numa butonele si fierastraie. Oricum fanii ... femeile cu coc... s-au simtit bine. au fost 4 mari efecte vizuale:1 un neoon lung cat scena care s-a aprins de ori; 2 lumini pe orgi... lumini albe... dar se faceau mov cand se atingea de ele; 3 o oglinda imensa deasupra scenei ca sa il vezi si de sus pe JMJ si 4 5 minute un ecran si spatele scenei a artat un cap de mort... in Terra.. simbolul lui de pe album...atat... Audio a fost o cutie cu care facea efecte de film din anii 40.
Sicer, multumesc mult Horia pt biletele mocca dar cred ca ti-am facut un serviciu ca nu ai venit pan' la Bucuresti sa vezi asta:))))) Imi pare rau de Maria si Costica pentru ca ei meritau mai mult decat mine sa mearga avand in vedere ca ei sunt cunoscatori si,sincer, pt cunoscatori a fost foarte fain....cred:))) (eu prefer un al jarreau:D).

Comentarii

Cica sa nu cauti la dantura cabalina cado...da daca e o gloaba, mai da-o-n ma-sa!!!!!!!!!! Poate era gloaba care mananca jar (sau jarre) da se teminase meniul de huila si o luase pe mangal...cine stie...ma bucur ca am facut o fapta buna si un dar din inima!

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...