THE AMERICAN DREAM

Stiu piesa asta de putina vreme, de prin facultate de la iasi prin anu 2 asa. Luasem o colectie de asta best rock ceva of the 70's and 80's si era si asta si canned heat on the road again. Si acum imi trimite paul piesa asta gasita pe youtube. Mie mi se pare ca este chintesenta stilului de viata american:d.... enjoy. bobby brown:

ideea este ca Frank Zappa a inceput sa canta din distractie. A mers la Tonight Show si a cantat la o bicicleta:)) este super talentat. Apoi a scos multe piese in care radea foarte tare si murdar de gay, batrani, printese orice. Versurile lui au sots foarte "murdare" si au starnit valuri in america. de la el a pornit treaba aia cu eticheta de pe albume cu versuri licentioase. Acum dupa foarte multi ani s-a apucat de muzica clasica. Ceva pentru 25 de instrumente. ceva mai de camera. La finalul vietii a suferit groaznic din cauza unui cancer de prostata. A fost extrem de talentat si a murit in 1994, in decembrie.

Comentarii

Muskan Motwani a spus…
"Hi! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts. Can you recommend any other Fashion Write For Us blogs that go over the same topics? Thanks a ton!
"

Postări populare de pe acest blog

Apel către noile lichele

SA MANANCA SI GURA MEA...

Leapsa de la Irina si Akreala