Oscar.... ploscar..

Am vazut (nu luat de pe net:D) filmul de oscar "Slumdog millionaire". nu pot sa spun ca nu mi-a placut. dar nici ca mi-a placut atat de mult de merita oscarul (sau mai multe de fapt). Sincer nu cred ca merita. Partea buna a filmului a facut-o inceputul...povestea copiilor aceia luati din mahala, care spuneau o poveste rupta din realitatea. partea in care cade in rahat dar poza e intacta si merg cu trenul sa vanda baloane si sa fure clatite. desigur si partea cu cersitul arata foarte a la "metrou la romana":))). in rest povestea este proasta. este bolywood. e e rahat. tras de par... Romeo si julieta cu final fericit. e prost de la jumate in colo. ritmul e slabit si e previzibil 100% si plicticos oarecum. Are totusi , inceputul de fapt, izul favelei din Ctad de Deus. Daca vreti un film fooooaret bun despre copiii din favela braziliana, atunci va recomand acest film: "citad de deus". e plin de dramatism, de realitatea din strada de orice e fffoooarte tare si de acel ceva ce e surprins si in inceputul slumpdogului. oscaretu' e un film bun tousi si merita vazut macar pentru accentul indo-englez:))). se scria ca este "the feeling good movie of the year". nu cred. filmul ce este cel mai bine descris asa este "yes man" cu jim carrey. m-am ferit de acest film ca eram plictisit de stilul mereu la fel a lui Jim, dar acest film este altfel. este oarecum ca "forgeting sarah marshal". nush e foarte fain si nu te plictiseste o secunda. yes man:


slumpdog millionaire:


PS: copiii din rolurile principale locuiau pana ieri tot in mahalaua din Mumbai, dupa Oscar autoritatile din India le-au dat si lor un apartament....

Comentarii

Anonim a spus…
SLUMDOG for God's sake man....:))
subscriu la comentarii....gran torino e marele perdant/pierdant....whatever....tzin sa o salut pe alina shi pe acesta cale :)

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...