MESERIE BRATARA DE AUR...

Ca sa vedeti ce imi trimite mama pe mail. Da! Mama e internauta. Are mail sta pe mess... poate "o sa-i foloseste"... din pacate din Romania au plecat toti "meseriasii" adevarati si au ramas doar ucenicii lor care acum sunt "mesterii" de pe santier si lucrarea iese ca atare mai ales ca nici creierul nu prea ii ajuta

de exemplu e greu cu viglu' sau cu unghiurile drepte. e complicat si atunci iti baga astia de la termopane 3 tuburi de spuma sa-ti fixeze geamul si te miri de ce tremura geamul cand trece o caruta pe strada... ce sa mai zic de un TIR:


asta e din categoria:"pun jumate acu si jumate la anu ca nu am bani"... ca aia care varuiesc pe langa sifonier ca "si asa nu se vede dupa el":)))



Anu asta am avut bani da nu de inca unu la fel. am pus unu doar pe 3 sferturi. ultimu sfert cand o sa mai am bani...


sa trecem la capitolul scari. eu zic ca cel mai important este ca "scarile trebuie sa fie. si atat. sa fie. ca de restu ... ce mai conteaza..."


exista scarile bine facute dar putin aglomerate:


scari rulante fixe...de marmura. astea zici ca-s la adrian minune acasa pe bune:


arta guban va prezinta noua colectie de borduri din sezonul vara-iarna-primavara-toamna... trebuie doar sa va alegeti culoarea potrivita:


ca sa ajungi la usa de sus, catre zona crepusculara... trebuie sa urci scara sudata pe prima usa.. ce duce spre wc:)))


daca tot dai bani la hotel, iei o camera cu balcon si cand iesi dimineata la cafea te to duuuuuuci....


din categoria "m-am razgandit... prezint colectia de usi la "inaltime"... urmeaza sa montam si o scara din cele de mai sus:


daca ai intrarea la inaltime este musai sa ai si buda la inaltime. eu macar as face ceva pentru ca rahatul sa aiba aceeasi cadere cand ii dai drumu ca sa te loveasca picatura ca biciu cand se intoarce:))))



si astea sunt doar varful de iceberg.... restul mai tarziu...

Comentarii

Anonim a spus…
Erata. De observat ca una dintre fotografii, anume cea cu scarile aproape rulante, nu este autohtona, este din Cannes, Franta!
Anonim a spus…
Sunt Vily...iti multumesc pt ca ai acceptat sa-mi postezi lucrarile.Astept ceva impresii:)
Si la comentarii iti pot spune doar ca sunt haioase pozele,dar sa stii ca meseriasi din astia gasesti peste tot.Si daca... chiar Dumnezeu ar raspunde numai de blocul in care locuiesc eu,tot nu i-ar fi munca prea usoara.

Postări populare de pe acest blog

GHICITORI NEVINOVATE DIN FOLCLORUL ROMANESC

Apel către noile lichele

...